![]() |
Yoldere İlköğretim Okulu Hopa Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoldere İlköğretim Okulu Hopa ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Yoldere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yoldere İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Hopa'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yoldere İlköğretim Okulu Resimleri OKUL ÖZET BİLGİLERİ Bağlı olduğu il Artvin Bağlı olduğu ilçe Hopa Bağlı olduğu köy Yoldere Bağlı olduğu ile uzaklığı 63 km Bağlı olduğu ilçeye uzaklığı 5 km Yönetici sayısı 2009 2 Öğretmen sayısı 2009 13 Öğrenci sayısı 2009 153 Diğer personel 2009 1 Şube sayısı 2009 9 Ana sınıfı Var Yoldere İlköğretim Okulu Artvin Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / HOPA Adı: YOLDERE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YOLDERE KOYÜ Hopa-ARTVİN Telefon Numarası: 4663812071 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi :238019@meb ![]() ![]() Web Adresi:Yoldere İlköğretim Okulu - HOPA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ www ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|