Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, elmaağacı, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı

Elmaağacı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elmaağacı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Elmaağacı İlköğretim Okulu Hakkında - Elmaağacı İlköğretim Okulu Tanıtım - Elmaağacı İlköğretim Okulu Resimleri - Elmaağacı İlköğretim Okulu İletişim

Elmaağacı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Elmaağacı ilköğretim okulu 1962 yılında tek derslik olarak yapıldı 1963 yılında öğretime başlandı Ustalık işçiliğini Tepecik köyünden Yumurtacı Hasan diye bilinen Hasan Usta yapmıştır Okulumuz için Ahmet TEMEL, Osman ÖZDEMİR, Ahmet ULTAŞ ve Mustafa YILDIZ arsa vermişlerdir

Lojman 1963 yılında arsası Ömer SAKİN’den para ile alınarak yapılmıştır

1983 yılında okulumuzun 2 Ek dersiliği yapılmıştır Usta işçiliğini Kütahyalı İhsan UZAN yapmıştır
İhata duvarı 1992 yılının nisan ayında başladı, haziran ayında bitti Eylül 1995 tarihinde lojman ile okul bölümü arasındaki duvar imece usulü ile yapılmıştır Eylül 1996 tarihinde lojmanın giriş bölümü kapatılarak salon haline getirildi Aynı tarihte lojman kömürlüğü yapıldı

2007 Eylül ve Ekim aylarında okulumuzda Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından onarım, tadilat ve yenileme çalışması yapıldı Bu çalışma sırasında 14 adet penceresi, 4 adet kapısı yenileri ile değiştirildi Etek serpmeleri, iç ve dış badanası, çatı aktarımı ile olukları yapılarak şimdiki halini almıştır

Elmaağacı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: 274 636 80 92
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://elmaagacmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Elmaağacı İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com