|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beyazköy, bilgileri, ilköğretim, okulu, saray, tekirdağ |
![]() |
Beyazköy İlköğretim Okulu Bilgileri Saray Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyazköy İlköğretim Okulu Bilgileri Saray TekirdağBeyazköy İlköğretim Okulu Hakkında - Beyazköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Beyazköy İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Beyazköy İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Beyazköy İlköğretim Okulu Tekirdağ Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Beyazköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Beyazköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Beyazköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / SARAY Adı: BEYAZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Beyazköy Kasabası Saray/Tekirdağ Telefon Numarası: 2827986285 Faks Numarası: 2827986285 Okulumuz hakkında Beyazköy ilköğretim okulu tekirdağ ilinin saray ilçesine bağlı bir Belde ilköğretim okuludur ![]() Bir bilişim teknolojileri sınıfına sahiptir ![]() Okulumuz ulaşım açısından çok elverişli bir konumdadır ![]() Gelir gider tablosu Çorlu ve saray ilçelerine her saat ulaşım mevcuttur ![]() Saray ilçesine 25 dakika,çorlu ilçesine 40 dakika uzaklıktadır ![]() Beldemizde sağlık ocağı, eczane ve çok sayıda küçük market Bulunmaktadır ![]() ![]() Girişinde 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Binada ise 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|