Ortaköy İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ortaköy İlköğretim Okulu Menderes İzmirOrtaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ortaköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Ortaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Ortaköy İlköğretim Okulu İletişim Ortaköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 19 ekim 1965 yılında ilk olarak 18 öğrenci 1 öğretmen ile geçici bir binada eğitim ve öğretime başlamıştır Aynı yılda hava eğitim komutanı Süleyman TUNCELİ ile köy halkından MCEVİZCİ, DrAli KAMÇIOĞLU ve okul müdürü Kamil ESER’in işbirliği ile 4 dönümlük arazi Hasan Ali ÖZYURT’tan satın alınarak milli eğitim müdürlüğüne okul yapımı için müracaatta bulunuldu Taş,kum ve kirecini hava eğitim komutanlığı üstlenmek şartı ile 1966 yılında 2(iki) dershane 1(bir)lojman milli eğitim müdürlüğü tarafından yapılarak kasım 1966 yılında yeni binada eğitime başlanmıştır Yörenin yerleşim alanı olması nedeniyle artan öğrenci sayısının mevcut dershanede eğitim ve öğretim yapılmasını zorlaştırdığı görülmüştür Okul müdürü Kamil ESER Özdere Belediye başkanı Şükrü ÖZKAN ile yeni okul yapımı için milli eğitim müdürlüğüne müracaatta bulunmuştur Belediye ve halkın katkılarıyla mevcut okula bir dershane ile dört derslikli iki katlı yeni bir okul daha yapıldı(1986) 1986 yılında toplam yedi dershane 6 öğretmenle eğitim öğretime başlanmıştır Okulumuzun ilk öğretmeni ve müdürü Kamil ESER 1992 yılında emekli olmuştur Okulumuzun ikinci müdürü Hacı YILDIZ başka bir okula müdür olarak atanmış, yerine Aynur TOP müdürlüğe getirilmiş, Onun emekliye ayrılmasının ardından da 2004-2007 yılları arasında Nurcan Nur CANPOLAT müdürlük görevini sürdürmüştürDaha Sonra sırasıyla Bayram KARAKOYUNLU müdür vekilliği, Şeref ŞEN müdür vekilliği, Bayram KARAKOYUNLU müdür vekilliği yapmış ve son olarak da 08 Şubat 2010 tarihinde Mevlüt ÇAKMAK müdür olarak atanmış olup; halen bu görevi yürütmektedir Okulumuzun adı 1997-1998 yılında “Özdere-Ortaköy İlköğretim Okulu”olarak değiştirilmiştir 2007 yılında da okulumuz bahçesine 6 derslikli kaloriferli, asansörlü bir ek bina daha yapılmıştır Şu anda okulumuz 3 bina, 13 derslik,(1 anasınıfı, 1 BT sınıfı ve 1 Fen ve Teknoloji Lab) 13 öğretmen 287 öğrenci ile eğitim -öğretime devam etmektedir Ortaköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 7987088 Okulun Faksı: 232 7987088 Okulun Adresi: Ortaköy MahMuammer Aksoy Cad Özdere Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 584784@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ortaköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|