![]() |
Ortaköy İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ortaköy İlköğretim Okulu Menderes İzmirOrtaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ortaköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Ortaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Ortaköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ortaköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 19 ekim 1965 yılında ilk olarak 18 öğrenci 1 öğretmen ile geçici bir binada eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() Aynı yılda hava eğitim komutanı Süleyman TUNCELİ ile köy halkından M ![]() ![]() ![]() Taş,kum ve kirecini hava eğitim komutanlığı üstlenmek şartı ile 1966 yılında 2(iki) dershane 1(bir)lojman milli eğitim müdürlüğü tarafından yapılarak kasım 1966 yılında yeni binada eğitime başlanmıştır ![]() Yörenin yerleşim alanı olması nedeniyle artan öğrenci sayısının mevcut dershanede eğitim ve öğretim yapılmasını zorlaştırdığı görülmüştür ![]() Okul müdürü Kamil ESER Özdere Belediye başkanı Şükrü ÖZKAN ile yeni okul yapımı için milli eğitim müdürlüğüne müracaatta bulunmuştur ![]() Belediye ve halkın katkılarıyla mevcut okula bir dershane ile dört derslikli iki katlı yeni bir okul daha yapıldı ![]() 1986 yılında toplam yedi dershane 6 öğretmenle eğitim öğretime başlanmıştır ![]() Okulumuzun ilk öğretmeni ve müdürü Kamil ESER 1992 yılında emekli olmuştur ![]() Okulumuzun ikinci müdürü Hacı YILDIZ başka bir okula müdür olarak atanmış, yerine Aynur TOP müdürlüğe getirilmiş, Onun emekliye ayrılmasının ardından da 2004-2007 yılları arasında Nurcan Nur CANPOLAT müdürlük görevini sürdürmüştür ![]() ![]() Okulumuzun adı 1997-1998 yılında “Özdere-Ortaköy İlköğretim Okulu”olarak değiştirilmiştir ![]() 2007 yılında da okulumuz bahçesine 6 derslikli kaloriferli, asansörlü bir ek bina daha yapılmıştır ![]() Şu anda okulumuz 3 bina, 13 derslik,(1 anasınıfı, 1 BT sınıfı ve 1 Fen ve Teknoloji Lab ![]() ![]() Ortaköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 7987088 Okulun Faksı: 232 7987088 Okulun Adresi: Ortaköy Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 584784@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ortaköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|