|
|
Konu Araçları |
bilgileri, evren, ilköğretim, kenan, kula, manisa, okulu |
Kenan Evren İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kenan Evren İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaKenan Evren İlköğretim Okulu Hakkında - Kenan Evren İlköğretim Okulu Tanıtım - Kenan Evren İlköğretim Okulu Resimleri - Kenan Evren İlköğretim Okulu İletişim Kenan Evren İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1982 yılında Devlet tarafından temeli atıldı 30 Ekim 1984 tarihinde tamamlanarak 1984 - 1985 öğretim yılında ilkokul olarak eğitim öğretime başladı 7 Cumhurbaşkanımız sayın Kenan Evren ilçemizde doğduğu için okulumuza onun adı verilmiştir Yapılan binanın ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle 1991 yılında Devlet tarafından ek binanın temeli atılarak 1995 yılında bitirildi 1995 - 1996 öğretim yılında iki bina birleştirilerek Kenan Evren İlköğretim okulu olarak eğitim öğretime başladı Şu anda 37 personel ve 795 öğrenci mevcudu ile ilçemizin en büyük okullarından biridir A ve B blok şeklinde iki binamızda toplam 24 derslik, 2 anasınıfı, 3 idare odası, 1 memur odası, 1 rehberlik servisi, Bilgisayar ile Fen ve Teknoloji laboratuarları vardır Okulumuz fiziki olarak yetersiz gelmektedir Ek bina yapım çalışmaları devam etmektedir Kenan Evren İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: 236 8161520 Okulun Faksı: 236 8165756 Okulun Adresi: 4 Eylül MahDr Nafiz Körez Cad,No:22 Okulun Web Adresi: http://wwwkenanevrenk12tr Okulun E-Posta Adresi: Maillerinizin okula ulaşması için admin@kenanevrenk12tr adresine gönderiniz Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kenan Evren İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|