|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| fethiye, ilköğretim, menteşeoğlu, muğla, okulu |
Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaMenteşeoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Menteşeoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlçemiz, Dere ve Bağlıağaç köylerinde 1966 yılında meydana gelen "Heyelan" nedeniyle 1968 yılında Afet İşleri Genel Müdürlüğünce okulumuza adı verilen Menteşoğlu Mahallesi kurulmuştur ![]() Mahallemize ve okulumuza bu ismin verilmesinin nedeni, o yıllarda Muğla Senatörü Haldun MENTEŞEOĞLU' nun İmar ve İskan Bakanı olmasıdır ![]() Okulumuzun arsası ilçemiz Ovacık köyünde Merhum Ahmet SAZ' dan istimlak edilmek suretiyle satın alınmıştır ![]() İlk yapıldığı yıl bir toplantı salonu bir de öğrenim binası olmak üzere iki prefabrik üniteden ibaret okulumuz 15 Ağustos 1970 yılında Bayındırlık İl Müdürlüğünce Okul Müdürü Ömer POYRAZ' a teslim edilmiş ve 20 Eylül 1970 yılında ilk defa eğitim öğretime başlamıştır ![]() 1971 yılı Mayıs ayında yapılan okul bitirme sınavları sonucu 17 erkek, 8 kız öğrenciye ilk defa diploma verilmiştir ![]() 1991-1992 eğitim öğretim yılının Haziran ayında mevcut prefabrik bina yıkılmış ve şu anda eğitim öğretim hizmeti vermekte olan iki katlı yeni binamızın yapımına başlanmıştır ![]() 1992-1993 yılı eğitim öğretim yılı birinci döneminde öğrencilerimiz Patlangıç İlköğretim Okulunda öğrenimlerine devam etmiş,1993 yılı Şubat ayında betonarme binamızın yapımı tamamlanarak eğitim öğretime başlanmıştır ![]() Okulumuz 2000-2001 eğitim öğretim yılı Eylül ayında ilk defa 8 yıllık eğitime başlanmıştır ![]() Derslik yetersizliğinden normal eğitim öğretim yerine ikili eğitim öğretime geçilmiştir ![]() Bugün en büyük sıkıntımız derslik sayısının yetersiz olmasıdır Mevcut derslik sayımız kadar ilave derslik yapıldığında Okulumuz yeniden normal eğitim öğretime geçecektir![]() Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 646 55 22 Okulun Faksı: 252 646 80 21 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www menteseogluilkogretim netOkulun E-Posta Adresi: menteseogluilkogretim@hotmail comOkulun Müdürü: VELİ AKÇAY Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 131 - İlçe Merkezine Uzaklığı 5 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 350-400 TL Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|