|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hasan, ilköğretim, izmir, menderes, okulu, özkapı, şehit |
![]() |
Şehit Hasan Özkapı İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Hasan Özkapı İlköğretim Okulu Menderes İzmirŞehit Hasan Özkapı İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Hasan Özkapı İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Hasan Özkapı İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Hasan Özkapı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Hasan Özkapı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mevcut okul binası yapılmadan önce, şimdiki binanın karşı tarafında vakfa ait bir köy odasında eski Türkçe ile okuma yazma öğretimi yapılıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Yine öğrenci sayısının artması nedeniyle 1987 yılında Özdere Belediyesinin katkı ve girişimleriyle okulun ek bina ve bölümleri yapılmıştır ![]() Mevcut binada ‘’Özdere İlkokulu’’ ve Özdere Ortaokulu’’ Eğitim-Öğretim faaliyetlerini sürdürürken, zorunlu eğitim öğretim süresinin 8 yıla çıkması ile,ilkokul ve orta okul bölümleri 1993 yılında ‘’Özdere İlköğretim Okulu’’ olarak birleştirilmiştir ![]() Özdere Çukuraltı Mahallesin’de yapılan yeni okul binasına , okulu yapan kişinin adı verildiğinden Çukuraltı Mahallesindeki okulun eski adı bu okula aktarılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz ; iki ana sınıfı, sekiz derslik, bir teknoloji laboratuvarı ile Eğitim-Öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir ![]() Şehit Hasan Özkapı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 2327975024 Okulun Faksı: 2327975024 Okulun Adresi: Cumhuriyet Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Hasan Özkapı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|