|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, hüseyin, ilköğretim, kula, manisa, mehmet, okulu, tosun |
![]() |
Mehmet Ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaMehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mehmet ve Hüseyin TOSUN İlköğretim Okulu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün doğumunun 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayırsever Mehmet ve Hüseyin TOSUN kardeşler tarafından okulumuzun şu an eğitim-öğretim yapmakta olduğu binasının kaba inşaatı yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz İl Özel İdaresinin ve Hayırseverlerimizin katkılarıyla son haliyle 2010-2011 eğitim öğretim yılında eğitime hizmet vermeye başlamıştır ![]() ![]() Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: (0236) 816 15 02 Okulun Faksı: (0236) 816 15 02 Okulun Adresi: 4 Eylül Mahallesi Şehit Mehmet Sarı Caddesi 45170 Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: karaarslan_98@msn ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|