|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, hüseyin, ilköğretim, kula, manisa, mehmet, okulu, tosun |
Mehmet Ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaMehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mehmet ve Hüseyin TOSUN İlköğretim Okulu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün doğumunun 100 Yılında açılmış olup okulumuzun eskiden adı 100 Yıl ilkokulu idi 1981 yılında eğitim-öğretime başlamıştır Okul binası ilk yapıldığında iki katlı olup yapımından 2 yıl sonra ikinci katın yıkılması sonucu tek katlı olarak eğitime devam etmiştir Okulumuzda genellikle ikili öğretim yapılmış ve 1999 yılının ekim ayına kadar eğitim-öğretim eski bina da devam etmiştir 1999 da okulumuzun eski binası tamamen yıkılarak;Hayırsever Mehmet ve Hüseyin TOSUN kardeşler tarafından okulumuzun şu an eğitim-öğretim yapmakta olduğu binasının kaba inşaatı yaptırılmıştır İnce işçiliği Manisa İl Özel İdaresi tarafından tamamlanarak 04 09 2000 tarihinde Kula'nın kurtuluş şenliklerinde hizmete yeniden açılmıştır![]() Okulumuz İl Özel İdaresinin ve Hayırseverlerimizin katkılarıyla son haliyle 2010-2011 eğitim öğretim yılında eğitime hizmet vermeye başlamıştır Okulumuz 18 sınıf ve 1 yemekhane olarak hizmet vermektedir![]() Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: (0236) 816 15 02 Okulun Faksı: (0236) 816 15 02 Okulun Adresi: 4 Eylül Mahallesi Şehit Mehmet Sarı Caddesi 45170 Okulun Web Adresi: http://www mhtosun meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: karaarslan_98@msn comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|