|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilecik, bilgileri, ertuğrulgazi, ilköğretim, okulu, söğüt |
![]() |
Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Bilgileri Söğüt Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Bilgileri Söğüt BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Söğüt'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Söğüt'teki İlköğretim Okulları - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Resimleri - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Hakkında ERTUĞRULGAZİ ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Biz Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Öğretmenleri, Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, araştırmacı, sorgulayıcı ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() ERTUĞRULGAZİ ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen araştıran analiz ve sentezler yapabilen, öğretmen olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir "model okul" olmaktır ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzdaki eğitim çağın gereklerine uygun olsun ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Çalışmayı istekli hale getirmek hedefimiz olsun ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulda veliler öğrencisine öğrenmek için her türlü fırsatlar verildiğine inansın ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Bilecik Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / SÖĞÜT Adı: ERTUĞRULGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ertuğrulgazi ilköğ ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2283612077 Faks Numarası: 2286315797 E-mail Adresi: 416220@meb ![]() ![]() Web Adresi: BİLECİK - SÖĞÜT - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|