Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fethiye, ilköğretim, muğla, okulu, ortaköy

Ortaköy İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ortaköy İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Ortaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ortaköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Ortaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Ortaköy İlköğretim Okulu İletişim

Ortaköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

VİZYONUMUZ

Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin Okulumuzda hem öğrenciler hem de öğretmenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun Okulumuzda çalışanlar işlerini yaparken kendilerinden emin olsun Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın

MİSYONUMUZ

Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur Biz birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde yüreklendirmek için yüreklendiririz Biz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz Her öğrencimize bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz

Ortaköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye
Okulun Telefonu: 2526280083
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: wwwfethiyeortakoyiomebk12t r
Okulun E-Posta Adresi: 715504@mebk12tr
Okulun Müdürü: AZİM ŞAKAR
Okulun Ulaşım Bilgileri: Ortaköy/Fethiye/Muğla - Öğretmenler için servisimiz mevcut Ayrıca Kemer-Ören Mnb Koop ile de ulaşım sağlanabiliyor İl Merkezine Uzaklığı 165 - İlçe Merkezine Uzaklığı 32
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları : 100-150

Ortaköy İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com