![]() |
Ortaköy İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ortaköy İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaOrtaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ortaköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Ortaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Ortaköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ortaköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ortaköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 2526280083 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 715504@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: AZİM ŞAKAR Okulun Ulaşım Bilgileri: Ortaköy/Fethiye/Muğla - Öğretmenler için servisimiz mevcut ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları : 100-150 Ortaköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|