|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ecemiş, ilköğretim, kula, manisa, muzaffer, okulu, vali |
Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaVali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Resimleri - Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu İletişim Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Dönemin Manisa Valisi Sayın Muzaffer ECEMÎŞ'in yardım ve destekleriyle 2000 yılında inşaatına başlanmış olup okulumuz 6 ay gibi kısa bir zamanda tamamlanmış ve 2000-2001 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır Okulumuzun yapımında büyük katkıları olan Manisa eski valisi Sayın Muzaffer ECEMÎŞ'in adı verilmiştir OKULUN EĞİTİM- ÖGRETÎM DURUMU Taşıma merkezi olan okulumuzda normal Öğretim yapılmaktadır Okulumuzun bulunduğu çevrenin yerleşime yeni açılmış olması nedeniyle merkezden okulumuza gelen öğrenci sayısı oran olarak oldukça azdır Okulumuza 10 ayrı yerleşim biriminden 17 araç ile öğrenciler taşınmaktadırAyrıca norma göre tüm branş öğretmenlerimiz mevcuttur OKULUMUZUN FİZİKİ İMKANLARI Okulumuz yaklaşık 9000m2'lik bir arsa üzerinde Zemin+2 katlı Tip projeli olmak üzere tek binada faaliyet göstermekte iken 2008/2009 eğitim öğretim yılında 6 derslikli ek bina özel idare tarafından yaptırılarak eğitim öğretime açılmıştırBu binanın hizmete girmesi ile sınıflardaki öğrenci sayıları ideal düzeye ulaşmış, Bilişim Teknolojisi sınıfı, Fen ve Teknoloji laboratuarı, Teknoloji ve Tasarım işliği, Anasınıfı dersliği ve çok amaçlı salon gibi müstakil bölümler oluşturulmuştur Ayrıca Okul-Aile Birliği imkanları ile spor malzemeleri ve giyinme odaları inşa edilmiştir Okul bahçesinde Basketbol-Voleybol sahaları ve minyatür kale futbol sahası ,kum havuzunun bulunduğu spor alanı oluşturulmuştur Öğrenci tuvaletleri tip proje gereği her katta kız ve erkek olarak bulunmaktadırÖğretmen tuvaletleri ise Ana binada 1Katta yer almaktadırAna bina zemin katında Anasınıfı öğrencilerimiz için tuvaletler yapılmıştır Okul bahçemizde öğrencilerin teneffüslerde yararlanmaları için hayırseverimiz Mustafa SARI tarafından yaptırılmış olan çeşmeler mevcutturBahçemiz, ağaçlandırılmıştır OKULUMUZUN EĞİTİM OLANAKLARI Kullanım amaçları ve özelliğine göre tüm sınıflarımızda Bilgisayar ve internet ağı, 2 sınıfımızda projeksiyon ,IKademe sınıflarımızda da (10 Adet) 70 Ekran Televizyon ve VCD player bulunmaktadırİkinci kademe sınıflarımızda derslik sistemine geçilmiş olup bu sınıflarda Projeksiyon , Bilgisayar ve internet bağlantısı yardımıyla görsel eğitim verilmektedir VİZYONUMUZ Dünya üzerindeki savaşların son bulması , ölen , öldürülen rollerinin oynanmaması, açlığın yoksulluğun son bulması , hakların ve diğer bireylerin haklarının bilinmesi , toplumların birbirlerini yakından tanıması , gelişen ve kendini her gün yenileyen dünya uygarlığına kendi medeniyetini entegre edebilme ancak eğitimle mümkündür MİSYONUMUZ Büyük Önder Mustafa kemal ATATÜRK'ün "Eğitimdir ki , bir milleti ya hür , bağımsız ve şanlı bir millet olarak yaşatır ya da esarete ve sefalete terk eder" sözünün bilincinde olarak fikri hür , vicdanı hür bireyler yetiştirmek en başta gelen amacımızdır Bu işin güç , uzun zaman içeren , fakat zevkli bir iş olduğunu bilen genç , dinamik , ne iş yaptığını bilen , heyecanlı bir eğitim kadromuzla işimize ilk günkü şevkimizle devam etmekteyiz Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: (0236) 816 77 88 Okulun Faksı: (0236) 816 7788 Okulun Adresi: 4 Eylül Mahallesi 300Sokak 45170 Okulun Web Adresi: http://wwwvmecemismebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|