Alaniçi İlköğretim Okulu Menemen İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alaniçi İlköğretim Okulu Menemen İzmirAlaniçi İlköğretim Okulu Hakkında - Alaniçi İlköğretim Okulu Tanıtım - Alaniçi İlköğretim Okulu Resimleri - Alaniçi İlköğretim Okulu İletişim Alaniçi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Alaniçi İlköğretim Okulu, Alaniçi İlköğretim Okulu, 1932 yılında kurulmuştur Adını bulunduğu köyden almaktadır Menemene yaklaşık 22 km uzaklıkta Emiralem beldesine bağlı bir köydür Okulumuz birleştirilmiş sınıflarda eğitim vermektedirToplam 32 öğrencimiz bulunmaktadır İki adet sınıfımız mevcuttur Okulumuzda çalışan iki öğretmen bulunmaktadır Alaniçi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: 232 837 12 09 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Alaniçi Köyü / Emiralem Beldesi Okulun Web Adresi: http://alaniciilkogretimmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 585167@mebk12govtr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alaniçi İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|