Metallica - Don't Tread On Me- Çeviri |
07-03-2008 | #1 |
gothicc_girll26
|
Metallica - Don't Tread On Me- ÇeviriMetallica - Don't Tread On Me Bağımsızlık yada ölüm, gururla selamlarız ikisini de Hele bir kışkırt onu, kuyruğundaki çıngırağı çaldır Asla o başlatmaz bu işi, asla,ama giremeyegörsün bir kez işin içine Asla teslim olmz , öfkenin sivri dişlerini gösterir Bana bulaşma Öyle olsun Tehdit etme daha fazla Barışı güvenceye almak hazırlanmaktır savaşa Öyle olsun Hesaplaşalım Dokun bana yenidenartık hep aynı sözleri işitmek istersen Bana bulaşma İster sev, ister bırak, oölümcül ısırıklı dişinin Mavi dili tezdir, düşen yıldırm gibi çatallıdır Işıl ışıl parıldar, hep gözetlemektedir Gözleri, asla kapanmazlar, ihtiyat abidesidir Bana bulaşma Öyle olsun Tehdit etme daha fazla Barışı güvenceye almak hazırlanmaktır savaşa Öyle olsun Hesaplaşalım Dokun bana yenidenartık hep aynı sözleri işitmek istersen Bana bulaşma Öyle olsun Tehdit etme daha fazla Barışı güvenceye almak hazırlanmaktır savaşa Bağımsızlık yada ölüm gurula selamlarız ikisinide Hele bir kışkırt onu, kuyruğundaki çıngırağı çaldır Öyle olsun Tehdit etme daha fazla Barışı güvenceye almak hazırlanmaktır savaşa Öyle olsun Hesaplaşalım Dokun bana yenidenartık hep aynı sözleri işitmek istersen Bana bulaşma