Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, emre, ilköğretim, kula, manisa, okulu, yunus

Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa

Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtım - Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Yunus Emre İlköğretim Okulu İletişim

Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1964 yılında Gökçeören Belediyesi’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis ettiği arsa üzerine tek bina ve iki katlı, 5 derslik, 2 Depo, 1 mutfak ve 1 işlik olarak yapılmıştır Binanın bitirilmesiyle 1968 – 1969 eğitim ve öğretim yılında “ilkokul” olarak hizmete açılmıştır

1968 yılından 1990 yılına kadar okulumuz Gökçeören Ortaokulu ile ortak kullanılmaya başlanmıştır

1997 yılında “8 yıllık kesintisiz eğitim”e geçilmesiyle okulumuz Yunus Emre İlköğretim Okulu olmuştur Derslik sayısı yetersiz olduğu için çok amaçlı salonumuz ortadan bölünerek iki derslik oluşturulmuş, ayrıca mutfağımız da dersliğe dönüştürülmüştür

Okulumuzun ismi Yunus Emre İlköğretim Okulu’dur Okulumuza ismini veren gönül dostu Yunus Emre’nin türbesi kasabamıza 7 km uzaklıktadır Okulumuzun açıldığı yıllarda kasabamızda başka okul olması, kasaba halkının Yunus Emre’ye olan sevgisi ve Yunus Emre’nin kabrinin kasabamız sınırları içinde olması dolayısıyla okulumuza bu isim verilmiştir

2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında artan derslik ihtiyacımızı gidermek üzere ek derslik binası inşaatımıza başlanmıştır

Vizyonumuz

Ülke çapında örnek, değerlerimize bağlı, sevgi ile bilginin kucaklaştığı,gerekli teknolojik donanıma sahip, mükemmel bir okul olmak için varız

Misyonumuz

Biz Yunus Emre İlköğretim Okulu olarak ;
Ülkemiz için, bilimsel yaklaşımlarla öğrencilerimizin istek ve yetenekleri doğrultusunda, kendine ve topluma faydalı bilinçli bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız

Değerlerimiz

1 Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimsemiş çalışkan bireyler yetiştirmek,
2 Planlı okul gelişimi ile herkesin sürece katılımını sağlamak,
3 Şeffaf,katılımcı demokratik bir ortam sağlamak,
4 Planlı çalışma,
5 Öğrenci merkezlilik,
6 Tam öğrenme,
7 Çağın gereklerini yakalayan,bilgi toplumunun insanını yetiştirmek,
8 Liderlilik,
9 Takım çalışması ile sinerji oluşturmak,
10Önce insan mutluluğu esas alınır,
11Sevgi,saygı ve anlayış

Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula
Okulun Telefonu: (0236) 827 8145
Okulun Faksı: (0236) 827 8145
Okulun Adresi: Gökçeören Belde Belediyesi
Okulun Web Adresi: http://wwwyunusemrek12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com