|
|
Konu Araçları |
bilgileri, emre, ilköğretim, kula, manisa, okulu, yunus |
Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaYunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtım - Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Yunus Emre İlköğretim Okulu İletişim Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1964 yılında Gökçeören Belediyesi’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis ettiği arsa üzerine tek bina ve iki katlı, 5 derslik, 2 Depo, 1 mutfak ve 1 işlik olarak yapılmıştır Binanın bitirilmesiyle 1968 – 1969 eğitim ve öğretim yılında “ilkokul” olarak hizmete açılmıştır 1968 yılından 1990 yılına kadar okulumuz Gökçeören Ortaokulu ile ortak kullanılmaya başlanmıştır 1997 yılında “8 yıllık kesintisiz eğitim”e geçilmesiyle okulumuz Yunus Emre İlköğretim Okulu olmuştur Derslik sayısı yetersiz olduğu için çok amaçlı salonumuz ortadan bölünerek iki derslik oluşturulmuş, ayrıca mutfağımız da dersliğe dönüştürülmüştür Okulumuzun ismi Yunus Emre İlköğretim Okulu’dur Okulumuza ismini veren gönül dostu Yunus Emre’nin türbesi kasabamıza 7 km uzaklıktadır Okulumuzun açıldığı yıllarda kasabamızda başka okul olması, kasaba halkının Yunus Emre’ye olan sevgisi ve Yunus Emre’nin kabrinin kasabamız sınırları içinde olması dolayısıyla okulumuza bu isim verilmiştir 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında artan derslik ihtiyacımızı gidermek üzere ek derslik binası inşaatımıza başlanmıştır Vizyonumuz Ülke çapında örnek, değerlerimize bağlı, sevgi ile bilginin kucaklaştığı,gerekli teknolojik donanıma sahip, mükemmel bir okul olmak için varız Misyonumuz Biz Yunus Emre İlköğretim Okulu olarak ; Ülkemiz için, bilimsel yaklaşımlarla öğrencilerimizin istek ve yetenekleri doğrultusunda, kendine ve topluma faydalı bilinçli bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız Değerlerimiz 1 Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimsemiş çalışkan bireyler yetiştirmek, 2 Planlı okul gelişimi ile herkesin sürece katılımını sağlamak, 3 Şeffaf,katılımcı demokratik bir ortam sağlamak, 4 Planlı çalışma, 5 Öğrenci merkezlilik, 6 Tam öğrenme, 7 Çağın gereklerini yakalayan,bilgi toplumunun insanını yetiştirmek, 8 Liderlilik, 9 Takım çalışması ile sinerji oluşturmak, 10Önce insan mutluluğu esas alınır, 11Sevgi,saygı ve anlayış Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: (0236) 827 8145 Okulun Faksı: (0236) 827 8145 Okulun Adresi: Gökçeören Belde Belediyesi Okulun Web Adresi: http://wwwyunusemrek12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|