![]() |
Narlı İlköğretim Okulu Balya Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Narlı İlköğretim Okulu Balya BalıkesirNarlı İlköğretim Okulu Hakkında - Narlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Narlı İlköğretim Okulu Resimleri - Narlı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Balıkesir Balya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Öğrenciyi bulduğu konumdan bir adım ileriye götürmektir ![]() Sadece öğrencileri değil, çevreyi eğitmek,geliştirmek için varız ![]() Bütün öğrencilere eşitlik ilkesi doğrultusunda davranarak yeterli süre ayrıldığında hepsinin öğrenebileceğine inanırız ![]() Sosyal ve psikolojik anlamda sağlıklı bireyler yetiştirmek için varız ![]() Ezberci değil, araştırmacı bireyler yetiştirmek için varız ![]() iyi ve kötüyü, güzel ve çirkini ayırt edebilecek insanlar yetiştirmek için varız ![]() Etik değerlere sahip çıkan bireyler yetiştirmek için varız ![]() Devletini, milletini seven ve koruyan insanlar yetiştirmek için varız ![]() Planlı yaşamayı alışkanlık haline getirmiş insanlar yetiştirmek için varız ![]() Yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir ![]() İSTİYORUZ Kİ! Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() Okulun fiziki yapısının günümüz şartlarına uygun değişim içinde olduğunu bilsin ![]() Okulda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() Narlı İlköğretim Okulu Tarihçesi Narlı ilköğretim okulu 1943 yılında köy cami odasında eğitim –öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzdan şimdiye kadar 1997 yılı itibariyle 502 öğrenci diploma almıştır ![]() ![]() ![]() Narlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BALYA Adı: Narlı İlköğretim Okulu Adresi: Narlı Köyü Balya Balikesir Telefon Numarası: 266 4882241 Faks Numarası: - E-mail Adresi: narliokulu@hotmail ![]() Web Adresi: Narlı İlköğretim Okulu Narlı İlköğretim Okulu Resimleri ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|