|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, darıca, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu, süreyya, yalçın |
![]() |
Darıca Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Darıca Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliDarıca Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu Hakkında - Darıca Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu Tanıtım - Darıca Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu Resimleri - Darıca Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu İletişim ![]() Darıca Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Darıca Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1989 yılında işadamı Cengiz YALÇIN tarafından annesinin anısına Kazım Karabekir Mahallesi Oruç Reis Caddesinde yaptırılmış olup, yine aynı yıl eğitim-öğretime ilkokul olarak başlamıştır ![]() Zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılması nedeniyle ve çevreye kırsal kesimlerden yoğun göç olması, öğrenci sayımızda artışlar meydana getirmiş ve okul binamız ihtiyaca cevap veremez duruma gelmiştir ![]() ![]() ![]() Okul binasının yapımına 1998 Aralık ayında başlanmış ve dört ay gibi kısa bir sürede inşaat bitirilerek 23 Nisan 1999 tarihinde açılışı yapılarak eğitim-öğretime başlanmıştır ![]() Okul bahçesinin çevre düzenlemesi Darıca Belediyesinin katkılarıyla tamamlanarak zemin asfalt ile kaplanmıştır ![]() Okul binamız 18 derslik, 3 laboratuvar (Bilgisayar, Fen ve Teknoloji, Teknoloji ve Tasarım), 1 Kütüphane, 1 Müdür odası, 1 Müdür baş Yardımıcısı odası, 1 Müdür Yardımcıları odası, 400 kişilik Çok Amaçlı Salon, 1 Depo, 1 Kalorifer Dairesi, 2 okul öncesi ve çocuk gelişimi sınıfı, 1 öğretmenler odası ve 1 rehberlik odasından oluşmaktadır ![]() Darıca Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: DARICA SÜREYYA YALÇIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KAZİM KARABEKİR MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2626564374 Faks Numarası: 2626564374 E-mail Adresi: Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|