|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıkgözoğlu, afyonkarahisar, balı, bilgileri, ilköğretim, merkez, mubahat, okulu, sülün |
![]() |
Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarSülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu, ilk binası(B blok) 1967 yılında, daha sonra A blok 1999 yılında ve son olarak C blok 2010 yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda halen 1 Müdür, 1 Müdür yard ![]() ![]() Okulumuzda 2009-2010 öğretim yılında ana sınıfıda dahil olmak üzere toplam 18 şubede 426 öğrenci öğrenim görmektedir ![]() ![]() Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 224 10 09 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sülün Kasabası Hisar Mahallesi Okulun Web Adresi: http://sulunbalimubahatacikgozoglu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 438536@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|