Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıkgözoğlu, afyonkarahisar, balı, bilgileri, ilköğretim, merkez, mubahat, okulu, sülün

Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu, ilk binası(B blok) 1967 yılında, daha sonra A blok 1999 yılında ve son olarak C blok 2010 yılında hizmete girmiştir A ve B blok birer katlı olup C blok 2 katlıdır Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 2 öğretmenler odası, 1 fotokopi odası, 1 kütüphane, 1 arşiv ve 18 derslik bulunmaktadır Bu dersliklerin 1 tanesi BT sınıfı, 1 tanesi ana sınıfı olarak kullanılmaktadır Okulumuz BT sınıfı ve Ana sınıfı 2005-2006 öğretim yılında hizmete girmiştir

Okulumuzda halen 1 Müdür, 1 Müdür yard, 1 Türkçe, 1 Matematik, 1 Fen ve Teknoloji, 1 Sosyal Bilgiler, 1 İngilizce, 1 Teknoloji Tasarım, 1 Görsel Sanatlar, 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 10 sınıf öğretmeni, 1 Ana sınıfı öğretmeni, 1 kadrosuz usta öğretici ve 2 Hizmetli olmak üzere 24 personel görev yapmaktadır

Okulumuzda 2009-2010 öğretim yılında ana sınıfıda dahil olmak üzere toplam 18 şubede 426 öğrenci öğrenim görmektedir 2010 yılından itibaren okulumuzda normal öğretime geçiş yapılmıştır

Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 272 224 10 09
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Sülün Kasabası Hisar Mahallesi
Okulun Web Adresi: http://sulunbalimubahatacikgozoglume bk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 438536@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com