|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hakkı, ibrahim, ilköğretim, konya, konyalı, meram, okulu |
![]() |
İbrahim Hakkı Konyalı İlköğretim Okulu Meram Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Hakkı Konyalı İlköğretim Okulu Meram Konyaİbrahim Hakkı Konyalı İlköğretim Okulu Hakkında - İbrahim Hakkı Konyalı İlköğretim Okulu Tanıtım - İbrahim Hakkı Konyalı İlköğretim Okulu Resimleri - İbrahim Hakkı Konyalı İlköğretim Okulu İletişim İbrahim Hakkı Konyalı İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İbrahim Hakkı Konyalı İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1983 Yılında mahalle halkının girişimi ve devletin yardımı ile okul yeri temin edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun içinde bulunduğu mahalle Konya kadar eski bir mahalle değildir ![]() ![]() Okul , adını Konya'nın yetiştirdiği Merhum büyük tarihçi İbrahim Hakkı KONYALI'dan almıştır ![]() Okulun ilk yapımı 5 derslik , 1 müdür odası , 1 öğretmenler odası , odunluk-kömürlük ve tuvaletlerden oluşan bir bina olarak yapıldı ![]() ![]() Okul, hizmete açılır açılmaz öğrenci kayıtları hızla tamamlanmış olup , çevre okullara giden öğrencilerin nakilleri gerçekleştirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İbrahim Hakkı Konyalı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: İBRAHİM HAKKI KONYALI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ALPARSLAN MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3323570463 Faks Numarası: 3323570463 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|