|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kuşağa, okulu, sadullah, söke |
![]() |
Sadullah Kuşada İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadullah Kuşada İlköğretim Okulu Bilgileri Söke AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sadullah Kuşada İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sadullah Kuşada İlköğretim Okulu Resimleri - Sadullah Kuşada İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇEMİZ Okulumuz 1959-60 öğretim yılı başında Çeltikçi İlkokulu bünyesinde II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SADULLAH KUŞADA İLKOKULU 1961 yılı yazında Söke'mizin maaruf ailelerinden Güngör PURA(ORHON) tarafından inşaatına başlanmış,1962 yılının 19 Mayıs gnü tamamlanarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() SADULLAH KUŞADA İLKOKULU ismi Güngör Hanımın arzuları gereğince,amcası merhum Sadullah Kuşada Bey'in adına izafeten verilmiştir ![]() 1997-1998 öğretim yılında sekiz yıllık zorunlu eğitime geçildikten sora ismi güncellenerek SADULLAH KUŞADA İLÖĞRETİM OKULU olmuştur ![]() 2005-06 öğretim yılında valilik oluru ile 6,7 ve 8 ![]() ![]() Sadullah Kuşada İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SÖKE Adı: SADULLAH KUŞADA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇELTİKÇİ MH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2565181223 Faks Numarası: 2565124612 E-mail Adresi :sadullahkusadaioo@hotmail ![]() Web Adresi:Sadullah Kuşada İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|