Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, hanımçeşme, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı

Hanımçeşme İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hanımçeşme İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Hanımçeşme İlköğretim Okulu Hakkında - Hanımçeşme İlköğretim Okulu Tanıtım - Hanımçeşme İlköğretim Okulu Resimleri - Hanımçeşme İlköğretim Okulu İletişim

Hanımçeşme İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

OKULUMUZ ADINI BULUNDUĞU MEVKİDEN ALMIŞTIR AYŞE KIRIKOĞLU TARAFINDAN 10 000 m2 ARSA VE 2 MİLYON TL BAĞIŞLANMIŞTIR 1986 YILININ MART AYINDA EĞİTİM VE ÖĞRETİME İLKOKUL OLARAK AÇILMIŞTIR

MİLLİ EĞİTİM VAKFI TARAFINDAN YAPILMIŞ OLUP, 1985 YILI FİYATLARI İLE MALİYETİ 105 MİLYON LİRADIR 1986-1987 ÖĞRETİM YILINDA İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK EĞİTİM VE ÖĞRETİME BAŞLAMIŞTIR 650 m2 KAPALI ALANI VE 3590 m2 BAHÇESİ VARDIR

OKULUN YETERSİZLİĞİ İLE II BİNAYA İHTİYAÇ DUYULMUŞTUR II BİNA DEVLET MİLLET İŞBİRLİĞİ İLE MAYIS 1990 YILINDA 8 DERSLİKLİ OLARAK TEMELİ ATILMIŞ OCAK 1991 DE BİTİRİLMİŞ, 375 m2 KAPALI ALANI 1800 m2 BAHÇESİ VARDIR II BİNA DA 1990 YILI FİYATLARI İLE 180 MİLYON LİRAYA MALOLMUŞTUR
OKUL BAHÇESİ PARKE KALDIRIM DÖŞELİ OLUP, İHATA DUVARLARI İLE ÇEVRİLMİŞTİR

KALORİFERLİ, PENCERELERİ PVC OLAN GENİŞ SINIFLARI İLE 24 DERSLİKLİ, 5 İDARE ODASI, 1 ANA SINIFI, 1 KÜTÜPHANESİ, 1 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SINIFI,1 FEN BİLGİSİ LABORATUVARI, 1 KONFERANS SALONU, KIZ-ERKEK SOYUNMA ODALARI VE SPOR ODASI İLE NORMAL EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR
OKULUMUZ 1 MÜDÜR, 2 MÜDÜR YARDIMCISI, 27 ÖĞRETMEN, 1 MEMUR, 2 HİZMETLİ İLE HİZMET VERMEKTEDİR

Misyonumuz
Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmek
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmak,Atatürkçülüğü sindirmiş,yaşama geçirmiş bireyler yetiştirmek
Sağlam karakterli,ahlaki değerlere sahip,iyi insan,örnek model, gelişen teknolojiye uygun bireyler yetiştirmek
Araştıran,sorgulayan,bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen,bu bilgiyi paylaşabilen,
iletişim kurma becerisine sahip,teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen,yaratıcı, üretken,
takım çalışmasına yatkın,öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek
Bir üst öğrenime nitelikli, yeteneklerinin ve ilgilerinin farkında olan öğrenciler yetiştirmek
Fırsat eşitliğini sağlamak
Değişim ve gelişime açık olmak
Eğitimde kaliteyi en üst düzeyde tutmak
Öğrencilere, 21 yüzyılın değişen ve gelişen şartlarına uygun beceriler kazandırmak
Üstün nitelikli insanlar yetiştirerek bilimsel gelişmenin ışığında tarihini bilen ve tarihinden ders alan ,
Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, demokrasi ve insan hakları bilinci gelişmiş, ülkesini,ailesini,doğayı seven ve koruyan bir bilincin oluşmasına katkıda bulunmak

Vizyonumuz
6-14 yaş grubundaki öğrencilerimizi,çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak uluslararası bilgi ağına ulaşabilen, teknolojiyi etkin kullanabilen, kendine güvenen, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen bireyler olarak yetiştirmek
Adından söz ettiren,saygınlığı olan, öncü bir okul olmak
Öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre yönlendirmek, yetiştirmek
Teknolojiyi eğitimin her alanında kullanmak, sorunları bilimsel yöntemlerle çözümlemek
Nitelikli ve kaliteli bir eğitim vermek
Çağdaş,demokratik,hoşgörülü,bi linçli,kültürlü,sosy al yönü gelişmiş,karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder olabilecek öğrenci tipi yetiştirmek
Diğer okullarla etkili iletişim kurarak görüş alışverişinde bulunmak, kazanmış olduğumuz bilgi ve birikimi paylaşmak, deneyim ve birikimlerle lider bir okul olmak
Yetenek ve becerilerini en üst seviyede toplum yararına kullanabilen, bilimsel düşünen insanlar yetiştiren bir eğitim-öğretim kurumu olabilmek

Hanımçeşme İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: (274) 6144196 - 6120392 - 6151147
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Adnan Menderes Bulvarı No:121
Okulun Web Adresi: http://hanimcesmeiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 179743@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Hanımçeşme İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com