|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, hanımçeşme, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
![]() |
Hanımçeşme İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanımçeşme İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaHanımçeşme İlköğretim Okulu Hakkında - Hanımçeşme İlköğretim Okulu Tanıtım - Hanımçeşme İlköğretim Okulu Resimleri - Hanımçeşme İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hanımçeşme İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKULUMUZ ADINI BULUNDUĞU MEVKİDEN ALMIŞTIR ![]() ![]() ![]() MİLLİ EĞİTİM VAKFI TARAFINDAN YAPILMIŞ OLUP, 1985 YILI FİYATLARI İLE MALİYETİ 105 MİLYON LİRADIR ![]() ![]() ![]() OKULUN YETERSİZLİĞİ İLE II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKUL BAHÇESİ PARKE KALDIRIM DÖŞELİ OLUP, İHATA DUVARLARI İLE ÇEVRİLMİŞTİR ![]() KALORİFERLİ, PENCERELERİ PVC OLAN GENİŞ SINIFLARI İLE 24 DERSLİKLİ, 5 İDARE ODASI, 1 ANA SINIFI, 1 KÜTÜPHANESİ, 1 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SINIFI,1 FEN BİLGİSİ LABORATUVARI, 1 KONFERANS SALONU, KIZ-ERKEK SOYUNMA ODALARI VE SPOR ODASI İLE NORMAL EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR ![]() OKULUMUZ 1 MÜDÜR, 2 MÜDÜR YARDIMCISI, 27 ÖĞRETMEN, 1 MEMUR, 2 HİZMETLİ İLE HİZMET VERMEKTEDİR ![]() Misyonumuz Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmek ![]() Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmak,Atatürkçülüğü sindirmiş,yaşama geçirmiş bireyler yetiştirmek ![]() Sağlam karakterli,ahlaki değerlere sahip,iyi insan,örnek model, gelişen teknolojiye uygun bireyler yetiştirmek ![]() Araştıran,sorgulayan,bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen,bu bilgiyi paylaşabilen, iletişim kurma becerisine sahip,teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen,yaratıcı, üretken, takım çalışmasına yatkın,öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek ![]() Bir üst öğrenime nitelikli, yeteneklerinin ve ilgilerinin farkında olan öğrenciler yetiştirmek Fırsat eşitliğini sağlamak ![]() Değişim ve gelişime açık olmak ![]() Eğitimde kaliteyi en üst düzeyde tutmak ![]() Öğrencilere, 21 ![]() ![]() Üstün nitelikli insanlar yetiştirerek bilimsel gelişmenin ışığında tarihini bilen ve tarihinden ders alan , Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, demokrasi ve insan hakları bilinci gelişmiş, ülkesini,ailesini,doğayı seven ve koruyan bir bilincin oluşmasına katkıda bulunmak ![]() Vizyonumuz 6-14 yaş grubundaki öğrencilerimizi,çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak uluslararası bilgi ağına ulaşabilen, teknolojiyi etkin kullanabilen, kendine güvenen, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen bireyler olarak yetiştirmek ![]() Adından söz ettiren,saygınlığı olan, öncü bir okul olmak ![]() Öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre yönlendirmek, yetiştirmek ![]() Teknolojiyi eğitimin her alanında kullanmak, sorunları bilimsel yöntemlerle çözümlemek ![]() Nitelikli ve kaliteli bir eğitim vermek ![]() Çağdaş,demokratik,hoşgörülü,bi linçli,kültürlü,sosy al yönü gelişmiş,karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder olabilecek öğrenci tipi yetiştirmek ![]() Diğer okullarla etkili iletişim kurarak görüş alışverişinde bulunmak, kazanmış olduğumuz bilgi ve birikimi paylaşmak, deneyim ve birikimlerle lider bir okul olmak ![]() Yetenek ve becerilerini en üst seviyede toplum yararına kullanabilen, bilimsel düşünen insanlar yetiştiren bir eğitim-öğretim kurumu olabilmek ![]() Hanımçeşme İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (274) 6144196 - 6120392 - 6151147 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Adnan Menderes Bulvarı No:121 Okulun Web Adresi: http://hanimcesmeio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 179743@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hanımçeşme İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|