|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, karahisarı, merkez, okulu, şemsettin |
![]() |
Şemsettin Karahisarı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şemsettin Karahisarı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarŞemsettin Karahisarı İlköğretim Okulu Hakkında - Şemsettin Karahisarı İlköğretim Okulu Tanıtım - Şemsettin Karahisarı İlköğretim Okulu Resimleri - Şemsettin Karahisarı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şemsettin Karahisarı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlimizde, 1966 yılına kadar ortaokul ve lise düzeyinde eğitim veren tek okul olan Afyon Lisesi 'nin zamanla ihtiyaca cevap verememesinden dolayı ortaokul bölümünün ayrılması amacıyla yaptırılan okulumuz, 1966 yılında ortaokul olarak eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1996 – 1997 öğretim yılından itibaren ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür ![]() 2000 – 2001 öğretim yılında da okulumuz MLO ( Müfredat Laboratuar Okulu )uygulamasına geçmiştir ![]() Okul arsasının tamamı 7479 metrekare olup,3300 metrekaresi binaların oturma alanında olup geri kalan 4179 metrekaresi bahçe olarak kullanılmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuz öğretim binası ana bina ve ek bina olmak üzere iki bloktan oluşmaktadır ![]() Okulumuzun ısınması Af-Jet ile sağlanmaktadır ![]() OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARIMIZ: Okulumuz kütüphanesinde 2472 adet kitap bulunmakta ve görevli memur tarafından öğrencilerimizin hizmetine sunulmaktadır ![]() PERSONEL VE ÖĞRENCİ DURUMUMUZ: Yönetici Sayımız :3 Öğretmen Sayımız :56 Yard ![]() Öğrenci Sayımız :1023 BRANŞLARA GÖRE ÖĞRETMEN DAĞILIMI: 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() Şemsettin Karahisarı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 ![]() Okulun Faksı: 272 ![]() Okulun Adresi: Dumlupınar Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şemsettin Karahisarı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|