|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ihsan, ilköğretim, konya, meram, okulu, özkaşıkcı |
![]() |
İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu Meram Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu Meram Konyaİhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu Hakkında - İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu Tanıtım - İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu Resimleri - İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu İletişim ![]() İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1975/1976 Eğitim öğretim yılında açılan okulumuz, merhum işadamı İhsan ÖZKAŞIKÇI tarafından 24 ![]() ![]() ![]() Hayırsever işadamı merhum İhsan ÖZKAŞIKÇI aslen Konyalı olup, iş hayatını Ankarada sürdürmekte iken 10 Mayıs 1977 tarihinde vefat etmiştir ![]() Bu okulun yapılmasında hiçbir fedakârlığı esirgemeyen merhum İhsan ÖZKAŞIKÇInın adı okula verilmiştir ![]() İhsan ÖZKAŞIKÇI geleceğe armağan ettiği bu eseriyle daima şükranla anılacak önemli bir şahsiyettir ![]() Okulun, nüfus artışına cevap verememesi nedeniyle 2000 yılı Ağustos ayında Koruma Derneği ve Okul Aile Birliği işbirliği ile ek bina inşaatı başlatılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz teknolojik gelişmeler ve yenilikler doğrultusunda , en kaliteli ve güncel fiziki yapılandırmaya devam etmektedir ![]() İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: İHSAN ÖZKAŞIKCI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MAHMURİYE MAHALLESİ EMİR SADRETTİN SK ![]() Telefon Numarası: 3323223522 Faks Numarası: 3323216298 E-mail Adresi: i ![]() ![]() Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() www ![]() ![]() ![]() ![]() İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|