Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, bilgileri, denizli, ilköğretim, mehmet, merkez, okulu, sümer, ülker

Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Hakkında - Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Tanıtım - Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Resimleri - Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu İletişim

Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Sümer Mahallesi Çal Caddesi üzerinde ,eski Sümerbank İplik Fabrikası bitişiğinde 1969 yılında inşa edilmiştirİlk eğitim öğretime 15101969 tarihinde başlanmıştır

Okul öğrencileri Sümer Mahallesi,Kirişhane Mahallesinin bir kısmı ,Saraylar Mahallesinin bir kısmı,Bakırlı Mahallesinin bir kısmı ve Polis Lojmanlarından gelen çocuklardır

İlk olarak sobalı olarak yapılan okul binası,daha sonra Sümerbank İplik Fabrikası kaloriferine merkezi bağlanmıştırFabrika özelleştirilince ,1998 yılında bağımsız olarak kalorifer yakıtı ile çalışan kalorifer kazanı yaptırılarak faaliyete geçirilmiştir

1997-1998 eğitim ve öğretim yılına kadar Sümer İlkokulu olan okulumuzun adı,bu öğretim yılından itibaren 8 yıllık ilköğretime geçiş yaparak Sümer İlköğretim Okulu olmuştur

1999 yılında hayırsever vatandaşlarımızdan Mehmet Ali Ülker adına okul bahçesine ek bina yaptırılarak okulun adı Ocak-2000 tarihinden itibaren Sümer-Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştirYeni binanın tamamlanmasıyla birlikte 01Kasım1999 tarihinden itibaren normal eğitim ve öğretime geçilmiştir

Okul bahçesindeki Atatürk büstü 1977-78 öğretim yılında tamamlanarak hizmete girmiştir

Okulun tapulu alanı 2750m2 olup;eski bina 43x15=645 m2;yeni bina 329 m2 alana oturmaktadırAncak okulun tapulu alanı yetersiz olup,kullanılmakta olan alanın bir miktarı halen Zafer Tekstil arazisi içinde yer almaktadır

Öğrenci velilerimiz genellikle köyden kente göç eden işçi aileleridirDolayısıyla maddi,sosyal ve kültürel yönden zayıf ailelerdirBu durum da öğrencilerin başarı durumlarını olumsuz yönde etkilemektedirAncak okul-aile-öğrenci-çevre işbirliği ile,Okul aile birliği ve Sivil Toplum Örgütleriyle yapılan yakın diyaloglar sonucu,başarı grafiği yükseltilmeye çalışılmaktadırBu çerçevede son yıllarda yapılan eğitim,öğretim,sosyal,kültürel ve sportif yarışma ve etkinliklere katılım artırılmış ve teşvik edilmiştirBunun sonucunda olumlu gelişmeler gözlenmiştirÖrneğin:

1-Okul hentbol kız ve erkek takımları İl şampiyonu olarak İlimizi grup müsabakalarında temsil etmiştirAyrıca değişik yıllarda Yıldız Kız ve erkek hentbol takımları İl ikincisi ve üçüncüsü olmuşlardır

2-Atletizm dalında kız ve erkekler birçok derecelere girmiştir Bunlardan Puanlı Atletizm yarışmalarında il şampiyonu olarak İzmir’de Türkiye Şampiyonasına ;yine Atletizmde İl şampiyonu olarak Eskişehir’e grup yarışmalarına gidilmiştir

3-İl çapında yapılan bilgi yarışmalarında öğrencilerimizin önemli başarıları vardırBunlar İl genelinde yapılan seviye tespit sınavı sonuçlarından açıkça görülmektedir

Okulumuza ulaşım oldukça kolaydırBelediye otobüsleri ve hat dolmuşları tarifeli olarak devamlı çalışmaktadırlar

Okulun bugüne kadarki müdürleri şunlardır:

1-Halil YILDIRIM196 9-1975

2-Adil ÇAĞLIYAN1975-1987

3-Tülay FİLİK 1987-1997

4-Muzaffer GÜNER1997-2006

5-Bilal MANTARCI 2006-2007

6-Hüseyin ALKAN……………2007-2010

7-Feridun SARIKAVAK2010

Halen okulda, 20 şube,2 anasınıfı şubesi bulunmakta olup;1 müdür,2 müdür yardımcısı, 13 kadrolu branş öğretmeni,1 sözleşmeli branş öğretmeni,14 kadrolu sınıf öğretmeni,2 kadrolu okul öncesi öğretmeni, 2 hizmetli ile eğitim öğretime devam edilmektedir

Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://sumermaliulkeriomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com