|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, bilgileri, denizli, ilköğretim, mehmet, merkez, okulu, sümer, ülker |
![]() |
Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliSümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Hakkında - Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Tanıtım - Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Resimleri - Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Sümer Mahallesi Çal Caddesi üzerinde ,eski Sümerbank İplik Fabrikası bitişiğinde 1969 yılında inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okul öğrencileri Sümer Mahallesi,Kirişhane Mahallesinin bir kısmı ,Saraylar Mahallesinin bir kısmı,Bakırlı Mahallesinin bir kısmı ve Polis Lojmanlarından gelen çocuklardır ![]() İlk olarak sobalı olarak yapılan okul binası,daha sonra Sümerbank İplik Fabrikası kaloriferine merkezi bağlanmıştır ![]() ![]() 1997-1998 eğitim ve öğretim yılına kadar Sümer İlkokulu olan okulumuzun adı,bu öğretim yılından itibaren 8 yıllık ilköğretime geçiş yaparak Sümer İlköğretim Okulu olmuştur ![]() 1999 yılında hayırsever vatandaşlarımızdan Mehmet Ali Ülker adına okul bahçesine ek bina yaptırılarak okulun adı Ocak-2000 tarihinden itibaren Sümer-Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okul bahçesindeki Atatürk büstü 1977-78 öğretim yılında tamamlanarak hizmete girmiştir ![]() Okulun tapulu alanı 2750 ![]() ![]() ![]() Öğrenci velilerimiz genellikle köyden kente göç eden işçi aileleridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-Okul hentbol kız ve erkek takımları İl şampiyonu olarak İlimizi grup müsabakalarında temsil etmiştir ![]() ![]() 2-Atletizm dalında kız ve erkekler birçok derecelere girmiştir ![]() ![]() 3-İl çapında yapılan bilgi yarışmalarında öğrencilerimizin önemli başarıları vardır ![]() ![]() Okulumuza ulaşım oldukça kolaydır ![]() ![]() Okulun bugüne kadarki müdürleri şunlardır: 1-Halil YILDIRIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2-Adil ÇAĞLIYAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Tülay FİLİK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4-Muzaffer GÜNER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5-Bilal MANTARCI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6-Hüseyin ALKAN……………2007-2010 7-Feridun SARIKAVAK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Halen okulda, 20 şube,2 anasınıfı şubesi bulunmakta olup;1 müdür,2 müdür yardımcısı, 13 kadrolu branş öğretmeni,1 sözleşmeli branş öğretmeni,14 kadrolu sınıf öğretmeni,2 kadrolu okul öncesi öğretmeni, 2 hizmetli ile eğitim öğretime devam edilmektedir ![]() Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://sumermaliulkerio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sümer Mehmet Ali Ülker İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|