|
|
Konu Araçları |
cumhuriyet, ilköğretim, karaaslan, karatay, konya, okulu |
Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Karatay Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Karatay KonyaKaraaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz ilk olarak 1936 yılında eğitim öğretime açılmıştır1978-1979 öğretim yılında beton binada eğitime devam etmiş,2005-2006 öğretim yılında yeni yapılan binada eğitime devam etmektedir 17 derslikli olup bir anasınıfı ve bilişim teknoloji sınıfı mevcuttur Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: KARAASLAN CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Taşra Karaaslan Dede Mah Taşra Karaaslan CadNo:90 Karatay Telefon Numarası: 3323596530 Faks Numarası: 3323596530 E-mail Adresi: karaaslancumhuriyetioo@gmailc om Web Adresi: -http://karaaslancumhuriyetcom Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|