|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, selim, yavuz |
![]() |
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarYavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtım - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Afyonkarahisar merkezinde, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde, Ataköy yolunda 12000 m2 arsa içersinde alanı 4700 m2 olan iki katlı bir binadan oluşmaktadır ![]() ![]() İkinci katta 1 Müdür odası, 1 öğretmenler odası, 1 ilkyardım odası, 1 memur odası, 1 çay odası, 1 laboratuvar, 1 bilişim teknolojileri odası, 3 sınıf ile 2 tuvalet bulunmaktadır ![]() Okulumuzda şu anda 231 öğrenci öğrenim görmektedir ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1978 yılında 4700 m2 alana 1 katlı olarak tesis edilmiş, 2003 yılında ikinci kat ilavesi yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz açıldığından bugüne kadar binden fazla mezun vermiş, bu mezunlardan doktor, avukat ve iş adamı çıkanlar olmuştur ![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 2162949 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Mareşal Fevzi Çakmak Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://afyonyavuzsel ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 437663@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|