![]() |
Zincirlikuyu İlköğretim Okulu Kulu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zincirlikuyu İlköğretim Okulu Kulu KonyaZincirlikuyu İlköğretim Okulu Hakkında - Zincirlikuyu İlköğretim Okulu Tanıtım - Zincirlikuyu İlköğretim Okulu Resimleri - Zincirlikuyu İlköğretim Okulu İletişim Zincirlikuyu İlköğretim Okulu Konya Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Zincirlikuyu İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1942 yılında üç derslikli olarak eğitim-öğretim hayatına başlamıştır ![]() ![]() Okulumuz yaklaşık 450 m2 taban alanı üzerine 2 katlı olarak yapılmış olup,9 derslikli 15 bilgisayarı ile beraber Bilgi Teknoloji sınıfı ve Fen ve Teknoloji Laboratuarı bulunmaktadır ![]() Okulumuza 94 öğrenci yaylalardan taşımalı gelmekte olup Ana Sınıfı ile birlikte 10 sınıf,274 öğrenci ve 10’u kendi kadrosunda toplam 14 öğretmen ile Eğitim Öğretimini sürdürmektedir ![]() Zincirlikuyu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KULU Adı: ZİNCİRLİKUYU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ZİNCİRLİKUYU İLKOĞRETİM OKULU-ZİNCİRLİKUYU KASABASI Telefon Numarası: 3326598010 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://kuluzincirlikuyu ![]() ![]() ![]() Zincirlikuyu İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|