|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, istiklal, kütahya, okulu, tavşanlı |
![]() |
İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahyaİstiklal İlköğretim Okulu Hakkında - İstiklal İlköğretim Okulu Tanıtım - İstiklal İlköğretim Okulu Resimleri - İstiklal İlköğretim Okulu İletişim ![]() İstiklal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1938 yılında 3 katlı olarak inşa edilmiş ve eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() İlkelerimiz: Atatürk ilke ve inkılâplarını esas alırız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz: Sürekli daha iyiye ve başarıya ulaşmak için; çaba gösterilen öğretmen, öğrenci ve velilerin birbirlerine duyarlı, içinde bulunmaktan mutlu olunan, etkili bir çocuk dostu okul olmaktır ![]() Misyonumuz: İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda her çocuğu; kişisel, insan ilişkileri, toplumsal ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre yetiştirip, kendileriyle uyumlu orta öğretim kurumlarına yönlenmelerine katkıda bulunmaktır ![]() İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 614 13 82 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yeni Mahalle İstasyon Caddesi Okulun Web Adresi: http://tistiklal ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Kütahya Astur otobüsleri ve Kütahya-Tavşanlı arası çalışan Filiz firması tarafından minibüsler ile sağlanmaktadır ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İstiklal İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|