Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, istiklal, kütahya, okulu, tavşanlı

İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

İstiklal İlköğretim Okulu Hakkında - İstiklal İlköğretim Okulu Tanıtım - İstiklal İlköğretim Okulu Resimleri - İstiklal İlköğretim Okulu İletişim

İstiklal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1938 yılında 3 katlı olarak inşa edilmiş ve eğitim öğretime başlamıştır İlave olarak 1989 yılında iki katlı yeni bina inşa edilmiştir Halen iki binada yirmi iki Derslik, Bir Teknoloji Sınıfı, Bir Fen Laboratuarı, Bir Teknoloji Tasarım Atölyesi, Bir Rehberlik Servisi, Dört İdari Oda, Bir Öğretmenler Odası, Bir Spor Odası, Bir Arşiv odası, Bir Depo, Bir Çok Amaçlı Salon ve Bir Kantin bölümleriyle eğitim öğretime devam etmektedir

İlkelerimiz:
Atatürk ilke ve inkılâplarını esas alırız İnsana saygıyı esas alırız Değişim ve iyileşmenin önemini benimseriz Bütün öğrencilerin başarabileceğini düşünürüz Öğrenciler ilgi, yetenek ve kişilik özelliklerine göre yönlendirilir Bireysel farklılıklar göz önünde bulundurulur Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi motive edecek şekilde çalışırlar Okulumuz çevreye, doğaya duyarlıdır Düşünceler özgürce ortaya konur

Vizyonumuz:
Sürekli daha iyiye ve başarıya ulaşmak için; çaba gösterilen öğretmen, öğrenci ve velilerin birbirlerine duyarlı, içinde bulunmaktan mutlu olunan, etkili bir çocuk dostu okul olmaktır

Misyonumuz:
İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda her çocuğu; kişisel, insan ilişkileri, toplumsal ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre yetiştirip, kendileriyle uyumlu orta öğretim kurumlarına yönlenmelerine katkıda bulunmaktır

İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: 274 614 13 82
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Yeni Mahalle İstasyon Caddesi
Okulun Web Adresi: http://tistiklalmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri: Kütahya Astur otobüsleri ve Kütahya-Tavşanlı arası çalışan Filiz firması tarafından minibüsler ile sağlanmaktadır
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

İstiklal İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com