|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, akçin, atilla, bilgileri, ilköğretim, merkez, millik, okulu, yörükoğlu |
![]() |
Yörükoğlu Atilla Millik Akçin İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yörükoğlu Atilla Millik Akçin İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarYörükoğlu Atilla Millik Akçin İlköğretim Okulu Hakkında - Yörükoğlu Atilla Millik Akçin İlköğretim Okulu Tanıtım - Yörükoğlu Atilla Millik Akçin İlköğretim Okulu Resimleri - Yörükoğlu Atilla Millik Akçin İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yörükoğlu Atilla Millik Akçin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 06/09/2000 tarihinde hayırsever Yörükoğlu Atilla Millik tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz eğitim öğretim hizmetine başladığı ilk yıldan bu yana çağdaş eğitim-öğretimin gerekleri, uygun fiziksel mekânların temini, eğitim-öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim-öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda gerekli adımları atmaktadır ![]() İsmini Afyonkarahisar eşrafından, demir çelik işleriyle uğraşan Yörükoğlu Atilla Millik’ten almaktadır ![]() ![]() Yörükoğlu Atilla Millik Akçin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yörükoğlu Atilla Millik Akçin İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|