|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, karlı, kütahya, okulu, tavşanlı |
Karlı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karlı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaKarlı İlköğretim Okulu Hakkında - Karlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Karlı İlköğretim Okulu Resimleri - Karlı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, 1964 yılında köy tüzel kişiliğine ait bir arsa üzerine bir katlı ve tek derslikli olarak inşa edilmiş ve birçok kez onarımdan geçmiştir Okul bahçesi içerisinde lojman, tuvalet ve depo bulunmaktadır![]() Birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okulu olarak eğitim öğretime devam eden okul, 1998 yılında zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılması sonucunda taşımalı eğitime geçmiştir Okulumuzda 3 sınıfı tamamlayan öğrencilerimiz 27 km uzaklıkta bulunan Tavşanlı'ya bağlı Çukurköy İ Ö O 'na taşınmaktadır Karlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 6423055 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karlıköy Okulun Web Adresi: http://karliio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: karliio2009@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karlı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|