|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, okulu, salavatlı, sultanhisar |
![]() |
Salavatlı İlköğretim Okulu Bilgileri Sultanhisar Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Salavatlı İlköğretim Okulu Bilgileri Sultanhisar AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Salavatlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Salavatlı İlköğretim Okulu Resimleri - Salavatlı İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Okulumuz 1948 yılında İlkokul bahçesinde bulunan binanın yapılmasından sonra Merkez cami havlusundaki yerinden buraya taşınmıştır ![]() ![]() ![]() 1977 yılında Orta okul binası olarak inşa edilip Eğitim öğretime açılan Orta okul 1989 yılında yapılan bu günkü binasına taşınmış olup eğitim öğretime bu binada (A Blok)devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salavatlı İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SULTANHİSAR Adı: SALAVATLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SALAVATLI KASABASI SULTANHİSAR/AYDIN Telefon Numarası: 2563555010 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi:Salavatlı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|