|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, eti, ilköğretim, işletmeleri, maden, odunpazarı, okulu |
![]() |
Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirEti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Hakkında - Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Tanıtım - Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Resimleri - Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu İletişim ![]() Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ * Atatürk İlke ve İnkılaplarını , demokrasiyi ve barışanlayışını benimseriz ![]() * Öğrenci merkezli eğitim anlayışını benimseriz ![]() * Eleştirilere ve önerilere her zaman açık oluruz ![]() * Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederiz ![]() * Bireylerin hayatları boyunca yararlanabilecekleri etkinliklere ve çalışmalara öncelik veririz ![]() * İnsan yaşamını bir değer olarak kabul eder ve insan haklarına saygı duyarız ![]() * Okul ile amaç birliği içinde işbirliğine açık, katılımcı bir veli grubuna sahibiz ![]() * Alınan kararları mutlaka yerine getiririz ![]() * Başarıya asla sınır koymayız ![]() * Başarıları teşvik eder ve ödüllendiririz ![]() * Her öğrencinin başarılı olabileceği bir yeteneğini olduğunu kabul ederiz ve bu yetenekleri ortaya çıkarmak için çaba sarf ederiz ![]() * Öğrenci için bir model olacağımızı unutmadan ilişkilerimize , hareketlerimize ve kullandığımız kelimelere dikkat ederiz ![]() * Şikayet etmeden çözüm önerileri bulup problemleri çözeriz ![]() * Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakarız ![]() * Kendine güvenen ve inanan değerli bireyler yetiştiririz ![]() Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222175656 Okulun Faksı: 2222175656 Okulun Adresi: 71 EVLER MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://etimadenioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: eti_maden@hotmail ![]() Okulun Müdürü: AHMET OFLU Okulun Ulaşım Bilgileri: Mavi ve kırmızı 25, 43 nolu belediye otobüsler ve 15-25 nolu minübüslerle okulumuza ulaşılabilir ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|