![]() |
İmbat İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmbat İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirİmbat İlköğretim Okulu Hakkında - İmbat İlköğretim Okulu Tanıtım - İmbat İlköğretim Okulu Resimleri - İmbat İlköğretim Okulu İletişim ![]() İmbat İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1968 yılının Eylül ayında Kenan Gamsız İlkokulu adı altında üçlü öğretim olarak eğitim ve öğretime başlamış olup 29 Ekim 1969 yılında planlı eğitime geçilmiştir ![]() ![]() ![]() 1978 yılında 8 derslikli yeni betonarme binanın yapımına başlamış ve bu yeni bina 1980 yılında hizmete girerek eğitim ve öğretime geçilmiştir ![]() Şubat 1989 yılında 15 derslik ve 4 kattan ibaret olan betonarme ve kaloriferli yeni binanın yapımına başlanıp, 8 ay inşaatı süren bu bina Kasım 1989 tarihinde hizmete girerek eğitim ve öğretime geçmiştir ![]() 2 binadan oluşan okulumuzda 24 derslik bulunmaktadır ![]() Okulumuz Ağustos 1992-1993 eğitim-öğretim yılında ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür ![]() Okulumuz 1 müdür Odası, 3 müdür yardımcısı odası, 2 öğretmenler odası, 1 çok amaçlı salon, kütüphane, 1 fen laboratuarı, işlik, arşiv, depo ve 24 derslik ile öğretim yapmaktadır ![]() İmbat İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 232 372 69 76 Okulun Faksı: 232 372 69 76 Okulun Adresi: 7019 Sk ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://imbat ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 970285@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İmbat İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|