|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, çakırbeyli, ilköğretim, koçarlı, okulu |
![]() |
Çakırbeyli İlköğretim Okulu Koçarlı Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çakırbeyli İlköğretim Okulu Koçarlı AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çakırbeyli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Koçarlı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çakırbeyli İlköğretim Okulu Resimleri - Çakırbeyli İlköğretim Okulu Hakkında 1943-1944 öğretim yılından önce, eski yazı ile eğitim yapılan Çakırbeyli Köyü’nde bu tarihten itibaren 1946 yılına kadar üç sınıflı ve eğitmenli olarak eğitim yapılan bir okul vardı ![]() ![]() Okul olarak caminin bitişiğindeki eski bir bina tahsis edilerek 1954 yılına kadar eğitim-öğretime devam edilmiştir ![]() ![]() Kısa zaman içinde köy halkından Mestan KOCA’ya ait bahçeden 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1981 yılında çatı açılarak okulun tavanı betonla kaplanmış, iki sınıf bölünerek, okul 5 sınıflı hale getirilmiştir ![]() 1943-1944 yıllarından itibaren bu güne kadar okulumuzdan mezun olanlardan şu anda doktor, öğretmen, subay, veteriner, doçent, mühendis, yazar, bankacı ve sanayici olan bir çok kişi vardır ![]() 1991 yılından bu yana taşıma merkezi olan okulumuz, on köy olmak üzere çevremiz çocuklarına, 16 personeliyle hizmet vermeye devam etmektedir ![]() Çakırbeyli İlköğretim Okulu Aydın Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KOÇARLI Adı: ÇAKIRBEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇAKIRBEYLİ KÖYÜ Telefon Numarası: 2567752102 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : 421950@meb ![]() ![]() Web Adresi: ÇAKIRBEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|