|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, dursunbey, ilköğretim, kavacık, okulu |
![]() |
Kavacık İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavacık İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Dursunbey'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kavacık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kavacık İlköğretim Okulu Resimleri - Kavacık İlköğretim Okulu Hakkında ![]() OKULUN TARİHÇESİ aaaaOkulumuz, 1936 yılında 3, daha sonra 1948 yılında 5 sınıflı ilkokul olarak eğitim-öğretim vermeye başlayamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa Okulumuzda Normal eğitim yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaaOkulumuzun binasının yetmemesi nedediyle, okulumuzda birçok bölüm bulunmamaktadır ![]() ![]() ![]() MİSYON-VİZYON Misyonumuz: İlköğretimde sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, kimliğine ve değerlerine sahip çıkan Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir ![]() Vizyonumuz: Kavacık İlköğretim Okulu olarak üstlendiğimiz eğitim öğretim görevini yerine getirirken, Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak, Öğrencilerimizin aile, millet ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sevgi dolu bir ortam sağlamak, Eğitime, öğretime göre öncelik vermek, Disiplinler arası çalışmalar gerçekleştirerek bilginin sınırsızlığını hissettirmek, Öğrenciler, okul idaresi, öğretmen ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir diyalog geliştirmek, Ders dışı etkinliklere katılımı sağlayarak ve yaygınlaştırarak, birlikte aynı hedefe doğru çalışıp üreten sosyal bireyler yetiştirmek, Öğrencilerimize yardımseverlik ve sosyal sorumluluk ilkelerini aşılamak için okul içi ve dışında etkinliklere katılmak, Milli bayram ve anma günlerinde anlamlı etkinlikler gerçekleştirerek öğrencilerin kültür varlıklarına sahip çıkmalarını sağlamak, önde gelen hedeflerimizdendir ![]() Değerlerimiz ve İlkemiz: Sevgi, Hoşgörü, Dürüstlük, Katılımcılık, Şeffaflık, Toplumsal sorumluluk, Birlikte yaşama azmidir ![]() Kavacık İlköğretim Okulu Balıkesir Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / DURSUNBEY Adı: KAVACIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KAVACIK KÖYÜ Telefon Numarası: 2666727564 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - DURSUNBEY - Kavacık İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|