|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eskişehir, fahri, günay, ilköğretim, okulu, tepebaşı |
Fahri Günay İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fahri Günay İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirFahri Günay İlköğretim Okulu Hakkında - Fahri Günay İlköğretim Okulu Tanıtım - Fahri Günay İlköğretim Okulu Resimleri - Fahri Günay İlköğretim Okulu İletişim ![]() Fahri Günay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Fahri Günay İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fahri Günay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fahri Günay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fahri Günay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Fahri Günay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Fahri Günay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223402323 Okulun Faksı: 2223401003 Okulun Adresi: ÇAMLICA MAH SÜRÜCÜLER SOK NO:37 Tepebaşı EskişehirOkulun Web Adresi: http://fahrigunayioo26 meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 968741@meb k12 trOkulun Müdürü: ZEYNEL CENGİZ Okulun Öğretmen Sayısı: 37 Okulun Öğrenci Sayısı: 774 Okulun Derslik Sayısı: 24 Okulun Ulaşım Bilgileri: KIRMIZI 16 NUMARALI OTOBÜS VEYA MİNİBÜSE BİNİLEREK ÇAMLICA MAHALLESİNDEKİ BELDE EVİNDE İNİLİR 100 M BATIYA GİDİLEREK OKULA ULAŞILIR![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Fahri Günay İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
Cevap : Fahri Günay İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
|
|
#2 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Fahri Günay İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehirkeşke 4+4+4 çıkmasaydı canım okulumdan,arkadaşlarımdan ve en önemliside öğretmenlerimden ayrıldım sevgilerimle fahri günay |
|
|
|