|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akif, ersoy, ilköğretim, kozaklı, mehmet, nevşehir, okulu |
![]() |
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Nevşehir Kozaklı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Nevşehir KozaklıMehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Nevşehir Kozaklı Tanıtım - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Nevşehir Kozaklı İletişim - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Nevşehir Kozaklı Hakkında - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu - Nevşehirdeki Okulların Tanıtımı Değişen Kozaklı'nın aydınlık yüzü olma yolunda ilerleyen Kozaklı Mehmet Akif Ersoy İÖO, bilgi çağının yaşandığı dünyada Ulu Önder Mustafa Kemal'in "Okul, Genç Beyinlere, İnsanlığa Saygıyı; Ulus ve Ülkeye Sevgiyi, Bağımsızlık Onurunu Öğretir ![]() ![]() Okulumuz bir yandan, öğrencilerini hızla değişen ve gelişen dünyaya çağın gerektirdiği teknolojik imkanları en üst düzeyde kullanarak hazırlarken, diğer yandan da Atatürk ilkeleri doğrultusunda kendi kültürünü tanıması, ülkesini sevmesi ve bundan gurur duymasını amaçlar ![]() Sevgi, saygı ve hoşgörünün temel alındığı okulumuzda kişisel ve toplumsal sorumluluk bilincine sahip, özgüvenli, sosyal ve akademik başarıları yüksek bireyler yetiştirilmektedir ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / KOZAKLI Adı: MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAHÇELİEVLER MAHALLESİ CUMHURİYET SOKAK Telefon Numarası: 3844714533 kaynak :webrehberiz ![]() |
![]() |
![]() |
|