|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, eğitim, ilköğretim, kandıra, kocaeli, okulu, turgut, vakfı, özal |
![]() |
Kocaeli Eğitim Vakfı Turgut Özal İlköğretim Okulu Bilgileri Kandıra Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kocaeli Eğitim Vakfı Turgut Özal İlköğretim Okulu Bilgileri Kandıra KocaeliKocaeli Eğitim Vakfı Turgut Özal İlköğretim Okulu Hakkında - Kocaeli Eğitim Vakfı Turgut Özal İlköğretim Okulu Tanıtım - Kocaeli Eğitim Vakfı Turgut Özal İlköğretim Okulu Resimleri - Kocaeli Eğitim Vakfı Turgut Özal İlköğretim Okulu İletişim Kocaeli Eğitim Vakfı Turgut Özal İlköğretim Okulu Kocaeli Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kocaeli Eğitim Vakfı Turgut Özal İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Kocaeli Eğitim Vakfı tarafından 2000 yılında yapılmıştır ![]() 2000-2001 Eğitim Öğretim yılında 52 Öğrenci ve 2 Öğretmenle hizmete açılmıştır ![]() Okulumuz 12 derslikli, kaloriferli, 350 öğrenciye eğitim verebilecek kapasitededir ancak çevre köylerle bağlantı yolarının yapılmamış olmasından dolayı taşımalı eğitime geçememiştir ![]() Kocaeli Eğitim Vakfı Turgut Özal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KANDIRA Adı: KOCAELİ EĞİTİM VAKFI TURGUT ÖZAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TEKSEN KÖYÜ Telefon Numarası: 2625773533 Faks Numarası: 2625773533 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|