|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, dayıoğlugil, ihsan, ilköğretim, konya, meram, okulu |
![]() |
Ali İhsan Dayıoğlugil İlköğretim Okulu Konya Meram |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali İhsan Dayıoğlugil İlköğretim Okulu Konya MeramAli Ihsan Dayıoğlugil İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Ihsan Dayıoğlugil İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Ihsan Dayıoğlugil İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Ihsan Dayıoğlugil İlköğretim Okulu İletişim Ali Ihsan Dayıoğlugil İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ali Ihsan Dayıoğlugil İlköğretim Okulu Tarihçesi: Devlet-vatandaş işbirliği ile yapılan okulun inşaatına 1966 yılında başlanmış, 1967 yılında tamamlanmış ve 1967-1968 Öğretim yılında eğitim öğretime açılmıştır ![]() Okulun İsmi :Okul,hayırsever vatandaş Dr ![]() ![]() ![]() Ali Ihsan Dayıoğlugil İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: ALİ IHSAN DAYIOĞLUGİL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Melikşah Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3323239087 Faks Numarası: E-mail Adresi: ali ![]() ![]() Web Adresi: - http://aliihsan ![]() ![]() ![]() Ali Ihsan Dayıoğlugil İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|