Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, denizli, ilköğretim, mayıs, merkez, okulu

19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Tanıtım - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri - 19 Mayıs İlköğretim Okulu İletişim

19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun temeli 1958 yılında zamanın başbakanı Adnan MENDERES tarafından atılmıştır

Çevrede okula acil ihtiyaç duyulduğu için mahalle sakinlerinden Ferit Ali KÜÇÜK, Mesut MAVİOĞLU, Cafer KASAPOĞLU, Mustafa ÇİMEN, Fazıl BACAKSIZ ve Şükrü SARAÇOĞLU birleşerek İncilipınar ( Gürpınar ) Mahallesi Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ni kurmuşlardır Temelin atılmasından sonra okul müdürü olarak atanan Hidayet YUNMUŞ da dernek üyeleri arasına katılmıştır Üyelerin çalışması ve hayırsever vatandaşların yardımları ile okul binası 2 yıl gibi kısa bir zamanda bitirilmiş, gerekli araç ve gereç ile mefruşat sağlanarak 5800 TL borç ile İl Özel İdaresine bırakılmıştır

Okul inşa halindeyken temeli atan Adnan MENDERES'in adı verilmesi düşünülmüş, ihtilal sırasında İncilipınar, daha sonra da 27 Mayıs İlkokulu olarak değiştirilmiştir 1983 yılında okul müdürlüğünün teklifi ile ilkokulun adı 19 Mayıs İlkokulu olarak değiştirilmiştir 1994 yılında MLO kapsamına alınmış, 1997 yılında da zorunlu ilköğretimin 8 yıla çıkması nedeniyle 19 Mayıs İlköğretim Okulu adını almıştır

Okulun bulunduğu semt Denizli Merkez (eski adı ile İncilipınar) Gürpınar semtidir Okul Gürpınar, Saltak, Sırakapılar, Günbattı ve Musa Mahallelerinin birleştiği "Dana Tarlası" adı ile anılan semttedir

Okulun yapımı sırasında eğitim öğretim Sırakapı ve Saltak Mahalleleri arasındaki Katip Çelebi İlkokulunda ayrı bir müdürlük olarak devam etmekteydi Daha sonra okul binası tamamlanıp 1960-1961 yılında kendi binasında eğitim öğretime başlamıştır Okulun açıldığı aylarda 11Tuğay işbirliği ile toplam 250 öğrenciye tugayda öğle yemeği verilmiştir

1999-2000 öğretim yılında yeni ilavesi yapılmıştır

Okulumuzda 1958 den bu güne kadar sırayla:

ü Hidayet YUNMUŞ

ü Halil KARAÇALLIK

ü İbrahim BALDAN

ü Hilmi GÜZEL

ü Mehmet SANCAK

ü Erol SELÇUK

ü Şehmus GÜNDÜZ

Sami TUFAN (2001-2010)

müdür olarak görev yapmışlardır

2010 yılı Ağustos ayından itibaren okul müdürü olan Mehmet BAŞER Milli Eğitim Müdürülüğünde şube müdürü olarak görev yaptığı için yerine Mehmet ÇİMEN müdür olarak görevlendirilmiştirhalen görevini sürdürmektedir

Okulumuzda şu anda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 3 yardımcı hizmetli, 1 güvenlik görevlisi, 19 branş öğretmeni, 20 sınıf öğretmeni, 4 anasınıfı öğretmeni görev yapmaktadır 1134 öğrencisi ile ikili öğretim yapılmaktadır

Şu an okulumuzda :

* 3 idare odası,

* revir,

* 2 öğretmenler odası,

* 1 rehberlik odası,

* 1 hizmetli odası,

* 1 kütüphane,

* 1 teknoloji odası,

* 1 fen laboratuarı,

* 1 bilgisayar laboratuarı,

* 1 resim atölyesi,

* 1 iş teknik odası,

* 1 öğretmen çalışma odası,

* 1 memur odası,

* 1 çok amaçlı salon,

* 2 ana sınıfı

* 17 derslik bulunmaktadır

19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 258 261 1836
Okulun Faksı: 258 265 74 23
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: www19mayisiook12tr
Okulun E-Posta Adresi: bilgi@19mayisiook12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com