|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, ilköğretim, mayıs, merkez, okulu |
![]() |
19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Tanıtım - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri - 19 Mayıs İlköğretim Okulu İletişim ![]() 19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun temeli 1958 yılında zamanın başbakanı Adnan MENDERES tarafından atılmıştır ![]() Çevrede okula acil ihtiyaç duyulduğu için mahalle sakinlerinden Ferit Ali KÜÇÜK, Mesut MAVİOĞLU, Cafer KASAPOĞLU, Mustafa ÇİMEN, Fazıl BACAKSIZ ve Şükrü SARAÇOĞLU birleşerek İncilipınar ( Gürpınar ) Mahallesi Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ni kurmuşlardır ![]() ![]() ![]() ![]() Okul inşa halindeyken temeli atan Adnan MENDERES'in adı verilmesi düşünülmüş, ihtilal sırasında İncilipınar, daha sonra da 27 Mayıs İlkokulu olarak değiştirilmiştir ![]() ![]() ![]() Okulun bulunduğu semt Denizli Merkez (eski adı ile İncilipınar) Gürpınar semtidir ![]() ![]() Okulun yapımı sırasında eğitim öğretim Sırakapı ve Saltak Mahalleleri arasındaki Katip Çelebi İlkokulunda ayrı bir müdürlük olarak devam etmekteydi ![]() ![]() ![]() ![]() 1999-2000 öğretim yılında yeni ilavesi yapılmıştır ![]() Okulumuzda 1958 den bu güne kadar sırayla: ü Hidayet YUNMUŞ ü Halil KARAÇALLIK ü İbrahim BALDAN ü Hilmi GÜZEL ü Mehmet SANCAK ü Erol SELÇUK ü Şehmus GÜNDÜZ Sami TUFAN (2001-2010) müdür olarak görev yapmışlardır ![]() 2010 yılı Ağustos ayından itibaren okul müdürü olan Mehmet BAŞER Milli Eğitim Müdürülüğünde şube müdürü olarak görev yaptığı için yerine Mehmet ÇİMEN müdür olarak görevlendirilmiştir ![]() ![]() Okulumuzda şu anda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 3 yardımcı hizmetli, 1 güvenlik görevlisi, 19 branş öğretmeni, 20 sınıf öğretmeni, 4 anasınıfı öğretmeni görev yapmaktadır ![]() ![]() Şu an okulumuzda : * 3 idare odası, * revir, * 2 öğretmenler odası, * 1 rehberlik odası, * 1 hizmetli odası, * 1 kütüphane, * 1 teknoloji odası, * 1 fen laboratuarı, * 1 bilgisayar laboratuarı, * 1 resim atölyesi, * 1 iş teknik odası, * 1 öğretmen çalışma odası, * 1 memur odası, * 1 çok amaçlı salon, * 2 ana sınıfı * 17 derslik bulunmaktadır 19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 261 1836 Okulun Faksı: 258 265 74 23 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: bilgi@19mayisioo ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|