Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ibrahim, ilköğretim, kamanlı, karatay, konya, okulu, sulhiye

İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu Karatay Konya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu Karatay Konya

İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu Hakkında - İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu Resimleri - İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu İletişim

Karatay İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karatay İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karatay İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karatay İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Karatay İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu Tarihçesi:

1964 yılında temeli atılmış ve 1968 yılında tamamlanarak Tatlıcak İlkokulu adını almıştır1991 yılında tek sınıf ikiye bölünmüş 2 sınıf ilavesiyle 4 derslik haline getirilmiştir Yeni bina 2000 yılında yapılmıştır 2001 yılında okulumuza İbrahim Sulhiye Kamanlı ismi verilmiştir

İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KARATAY İBRAHİM SULHİYE KAMANLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: TATLİCAK MAHYEŞİLHAT SOKNO:16/A PK 42030
Telefon Numarası: 3323340105
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

İbrahim Sulhiye Kamanlı İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com