|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmetli, bilgileri, denizli, ilköğretim, kanalet, okulu, sarayköy |
![]() |
Ahmetli Kanalet İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayköy Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmetli Kanalet İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayköy DenizliAhmetli Kanalet İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmetli Kanalet İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmetli Kanalet İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmetli Kanalet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ahmetli Kanalet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1948 yılında köye ilk defa ilkokul yapılmış, tek öğretmenli ve tek derslikli olarak eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() 1962 yılında eski yerine yeni bina yapılarak taşınmış, burada eğitim ve öğretim uzun süre çift olarak yürütülmüş, 1974 yılında ek bina yapılarak normal eğitime başlamıştır ![]() Okulumuz 1998 yılında Yılmaz Tatoğlu tarafından yapılan yeni binaya taşınmış, halen eğitim öğretim hizmeti bu binada yapılmaktadır ![]() Eski okul binası belediye hizmet binası olarak kullanılmaktadır ![]() Ahmetli Kanalet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarayköy Okulun Telefonu: 258 425 70 12 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ahmetli Kasabası Okulun Web Adresi: http://ahmetlikanaletioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 389305@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmetli Kanalet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|