|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, ahmet, bilgileri, çobanlar, ilköğretim, okulu, özyurt |
![]() |
Ahmet Özyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Çobanlar Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Çobanlar AfyonkarahisarAhmet Özyurt İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Özyurt İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Özyurt İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Özyurt İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ahmet Özyurt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 12 derslikli olup bünyesinde Anasınıfı ve Bt sınıfı(2008) bulunmaktadır ![]() 15 adet Şubemiz bulunmaktadır ![]() Bunlar; Okul Öncesi : 2 Şube (İkili Öğretim) 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() Öğrenci Sayıları : Okulumuz bünyesinde eğitim gören 163 Erkek ve 149 Kız olmak üzere top-lam 312 öğrenci bulunmaktadır ![]() ![]() Okul Öncesi : 17 (Erkek) 15 (Kız) 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() Ahmet Özyurt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çobanlar Okulun Telefonu: (272) 2613128 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Bucak Mahallesi Ortayol Sokak Okulun Web Adresi: http://ahmetozyurtioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 950744@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmet Özyurt İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|