|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| espiye, giresun, ilköğretim, kızılot, okulu, seydiköy |
Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Espiye Giresun |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Espiye GiresunSeydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Hakkında - Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Tanıtımı - Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Resimleri Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Giresun Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / ESPİYE Adı: SEYDİKÖY KIZILOT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Seydiköy Kızılot Mah Bsio Espiye GiresunTelefon Numarası: 4544562100 ![]() Kaynak : http://giresun meb gov tr/www webrehberi biz
|
|
|
|