Kocatepe İlköğretim Okulu Karatay Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kocatepe İlköğretim Okulu Karatay KonyaKocatepe İlköğretim Okulu Hakkında - Kocatepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Kocatepe İlköğretim Okulu Resimleri - Kocatepe İlköğretim Okulu İletişim Karatay Kocatepe İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karatay Kocatepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karatay Kocatepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karatay Kocatepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Karatay Kocatepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kocatepe İlköğretim Okulu Tarihçesi: Karatay Kocatepe İlköğretim Okulu Konya Valiliğinin 24906 sayılı olurlarıyla Karatay Mezbaha İlköğretim Okulu olarak 09/10/2000 tarihinde 140 öğrenci 5 sınıf,8 branş toplam 13 öğretmen ile eğitim-öğretime başlamıştır 30/10/2000 tarih ve 2000/15 karar sayılı Valilik onayı ile Karatay Kocatepe İlköğretim Okulu olarak okulun adı değiştirilmiştir Halen bu ad ile eğitim öğretimini sürdürmektedir![]() Kocatepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: KARATAY KOCATEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FETİH MH KARŞEHİR CD NO:3Telefon Numarası: 3323553454 Faks Numarası: 3323553454 E-mail Adresi: 865798@meb k12 trWeb Adresi: - http://www kocatepe meb k12 trKocatepe İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr |
|
|
|