|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, küçükköylü, mnuri, okulu, selçuklu |
![]() |
M.Nuri Küçükköylü İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() M.Nuri Küçükköylü İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() Mehmet Nuri Küçükköylü İlköğretim Okulu, “Kendi Okulunu Kendin Yap” kampanyası kapsamında, şehrimizin sarraf eşrafından Mehmet Nuri Küçükköylü anısına, eşi Emine Hanım tarafından, Konya İli Selçuklu İlçesi dört nolu gecekondu önleme bölgesinde yaklaşık 10 ![]() ![]() Bölgemizdeki yeni yapılanmalar öğrenci mevcudumuzun artmasına sebep olduğundan ek bina ihtiyacı doğmuş, 1998 yılında yapılan inceleme sonucunda ek bina yapımına başlanmış ve 1999 yılında tamamlanarak teslim edilmiştir ![]() ![]() Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür başyardımcısı, 3 Müdür yardımcısı ile birlikte 79 öğretmen görev yapmaktadır ![]() Okulumuzun büro işlerinde 1 memur, diğer işlerinde ise 5 ücretli personel görev yapmaktadır ![]() Okulumuzda 2009-2010 öğretim yılında 110 tanesi Ana sınıfında olmak üzere 1870 öğrenci öğrenim görmektedir ![]() Okulumuza adını veren Mehmet Nuri Küçükköylü, 1915–1985 yılları arasında yaşamış, şehrimizin sarraf eşrafından hayırsever bir insandır ![]() M ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: M ![]() Adresi: GAZALİ MAHALLESİ ERENKAYA CADDESİ NO:3342070 SELÇUKLU/KONYA Telefon Numarası: 3322483435 Faks Numarası: 3322496177 E-mail Adresi: kucukkoyluokulster@gmail ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi almak için |
![]() |
![]() |
|