|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, ilköğretim, merkez, okulu, yeşilbayır |
![]() |
Yeşilbayır İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilbayır İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Yeşilbayır İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilbayır İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeşilbayır İlköğretim Okulu Bilgileri Okulun Adı : Yeşilbayir İlköğretim Okulu Adresi : Hürriyet Mah ![]() ![]() ![]() ![]() Amaçları :Yasa ve yönetmeliklerde belirlenen Milli Eğitim genel ve özel amaçlarına uygun Türkiye Cumhuriyetinin temel kazanımlarına sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, Evrensel değerlerle örtüşen “ Bilgi Toplumuna uygun öğrencilerinin yetiştirildiği lider bir okul olma” stratejisini gerçekleştirmeye çalışır ![]() Öğretim Şekli : Normal (tekli) Müdürü : Mehmet ATEŞ Okutulan Yabancı Diller :İngilizce Kitaplıktaki Kitap Sayısı : Telefon Numaraları 0242)443 12 20 (Faks):443 18 78 OKULUN BİNA DURUMU Okulumuzun Bina özellikleri: Derslik ve Laboratuarlar : Yeşilbayır İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: YEŞİLBAYIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HÜRRİYET MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2424431595 Faks Numarası: 2424431878 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Yeşilbayır İ ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|