|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beylerbeyi, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu, sarayköy |
![]() |
Beylerbeyi İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayköy Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beylerbeyi İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayköy DenizliBeylerbeyi İlköğretim Okulu Hakkında - Beylerbeyi İlköğretim Okulu Tanıtım - Beylerbeyi İlköğretim Okulu Resimleri - Beylerbeyi İlköğretim Okuluİletişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1980 yılında yeni ilkokul binasının zemin katı tamamlanmış ve ilkokul buraya taşınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2000 yılında okulumuzun bodrum katı işlenerek dört derslik kazandırılmış;burada fen ve teknoloji laboratuarı,işlik,anasınıfı ve arşiv bölümleri oluşturulmuştur ![]() ![]() 2001 yılında okulumuzun kalorifer tesisatı ve kazan dairesi yaptırılarak kaloriferli ısınma sistemine geçilmiştir ![]() ![]() ![]() Beylerbeyi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarayköy Okulun Telefonu: 258 421 6076 Okulun Faksı: Okulun Adresi: BEYLERBEYİ KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://beylerbeyiio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 332538@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Beylerbeyi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|