Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
agazanfer, bilge, bilgileri, ilköğretim, karamürsel, kocaeli, okulu

A.Gazanfer Bilge İlköğretim Okulu Bilgileri Kocaeli Karamürsel

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

A.Gazanfer Bilge İlköğretim Okulu Bilgileri Kocaeli Karamürsel

Agazanfer Bilge İlköğretim Okulu Hakkında - Agazanfer Bilge İlköğretim Okulu Tanıtım - Agazanfer Bilge İlköğretim Okulu Resimleri - Agazanfer Bilge İlköğretim Okulu İletişim

Agazanfer Bilge (dereköy Kavak) İlköğretim Okulu Kocaeli Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Agazanfer Bilge (dereköy Kavak) İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Agazanfer Bilge (dereköy Kavak) İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Agazanfer Bilge (dereköy Kavak) İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Agazanfer Bilge (dereköy Kavak) İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Agazanfer Bilge İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz 1966 yılında 3 derslik ve 1 lojman olarak eğitim öğretime başlamıştır1997-1998 öğretim yılında 8 yıllık temel eğitime dönmüştür

8 yıllık temel eğitime dönüştürülen okul binamız 3 sınıftan ibaret olup ihtiyaca cevap veremiyordu Eğitim ve öğretime hizmet etmeyi kendine borç bilen hayırsever ve saygınlığı ile kendini herkese tanıtan Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Gazanfer Bilge durum ile yakından ilgilenip 1998 yılında hemen okul binasına arsasını bağışlayarak bütün imkanlarını seferber edip inşaat başlatmıştır Bir yıl gibi kısa sürede okulu eğitim ve öğretime hazır hale getirmiştir

1999 - 2000 ğöretim yılında Gazanfer Bilge yaratından yapılan yeni binada eğitim ve öğretime devam edilmeye başlamıştır Gazanfer Bilge yaptıkları ile yetinmeyip 2001-2002 öğretim yılında yine okulumuz bünyesinde ilçemizde eşi bulunmayan 20 bilgisayar kapasiteli Bilgi Teknolojisi sınıfının bütün masrafkları kendi tarafından karşılanarak okulumuza kazandırmıştır

Okulumuza 2006 - 2007 Eğitim öğretim yılına kadar taşımalı sistemle oluklu ve dereköy ilkokuları bağlanmıştır 2006 - 2007 Eğitim Öğretim yılından itibaren Oluklu İlköğretim DrMüjgan Calp Gökçora İÖO na bağlanmıştır Bu tarihten itibaren okulumuza sadece Dereköy İlköğretim Okulu bağlı kalmıştır

Okulumuz çevrenin de taleplerini karşılayabilecek 500 kişilik çok amaçlı salona sahiptirÇevre sakinleri düğün-nişan-sünnet veya diğer etkinliklerinde salonumuzdan yararlanabilmektedir

Agazanfer Bilge İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AGAZANFER BİLGE (DEREKÖY KAVAK) İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Dereköy Beldesi Kavak Mevkii Karamürsel Kocaeli
Telefon Numarası: 2624545626
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Agazanfer Bilge İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com