|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, ilköğretim, karatay, konya, müslüme, okulu, yaman |
![]() |
Müslüme Ali Yaman İlköğretim Okulu Karatay Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüme Ali Yaman İlköğretim Okulu Karatay KonyaMüslüme Ali Yaman İlköğretim Okulu Hakkında - Müslüme Ali Yaman İlköğretim Okulu Tanıtım - Müslüme Ali Yaman İlköğretim Okulu Resimleri - Müslüme Ali Yaman İlköğretim Okulu İletişim Karatay Müslüme-ali Yaman İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Müslüme Ali Yaman İlköğretim Okulu Tarihçesi: Hayırsever bir vatandaş olan Ali Yaman’ın katkılarıyla yapılan okulumuza, bu hayırseverin isminin yanına eşinin adı da birleştirilerek "Müslüme-Ali Yaman İlköğretim Okulu" adı verilmiştir ![]() Müslüme Ali Yaman İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: KARATAY MÜSLÜME-ALİ YAMAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GAZİ OSMAN PAŞA MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3323574947 Faks Numarası: 3323574947 E-mail Adresi: maliyamanioo@gmail ![]() Web Adresi: - http://muslumealiyamanioo ![]() ![]() ![]() Müslüme Ali Yaman İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|