Vakıfbank İlköğretim Okulu Merkez Artvin |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vakıfbank İlköğretim Okulu Merkez ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Vakıfbank İlköğretim Okulu Tanıtımı - Vakıfbank İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Resimleri Kurum Adı : Vakıfbank İlköğretim Okulu Kurum Kodu : 865306 Kurum Türü : İlköğretim Okulu İlçe : MERKEZ İl Merkezine Uzaklığı : 1 İlçe Merkezine Uzaklığı : 1 Ulaşım Yolu : Asfalt Yönetici Sayısı : 2 Öğretmen Sayısı : 24 Öğrenci Sayısı : 440 Diğer Personel Sayısı : 5 Şube Sayısı : 18 Lojman Durumu : Yok Kiralık Ev Durumu : Var Telefon : 466 2128704 Faks : 466 2127379 Vakıfbank İlköğretim Okulu Artvin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vakıfbank İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vakıfbank İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / MERKEZ Adı: VAKIFBANK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çamlık Mah Artvin Merkez Telefon Numarası: 4662128704 Faks Numarası: 4662127379 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Vakıfbank İlköğretim Okulu http://wwwartvinvakifbankk12tr Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|