![]() |
Vakıfbank İlköğretim Okulu Merkez Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vakıfbank İlköğretim Okulu Merkez ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Vakıfbank İlköğretim Okulu Tanıtımı - Vakıfbank İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Resimleri Kurum Adı : Vakıfbank İlköğretim Okulu Kurum Kodu : 865306 Kurum Türü : İlköğretim Okulu İlçe : MERKEZ İl Merkezine Uzaklığı : 1 İlçe Merkezine Uzaklığı : 1 Ulaşım Yolu : Asfalt Yönetici Sayısı : 2 Öğretmen Sayısı : 24 Öğrenci Sayısı : 440 Diğer Personel Sayısı : 5 Şube Sayısı : 18 Lojman Durumu : Yok Kiralık Ev Durumu : Var Telefon : 466 2128704 Faks : 466 2127379 Vakıfbank İlköğretim Okulu Artvin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / MERKEZ Adı: VAKIFBANK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çamlık Mah ![]() Telefon Numarası: 4662128704 Faks Numarası: 4662127379 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Vakıfbank İlköğretim Okulu http://www ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|